Творцям українських законів на місці спокійно не сидиться, треба щось обов'язково придумати нове.

В українському парламенті з'явився новий законопроект, який дозволить Нацраді з питань телебачення і радіомовлення штрафувати українські ЗМІ за публікування фейкових новин та заперечення військової агресії РФ.

Так, автори законопроекту вважають, що в даний момент Нацрада має впливові повноваження, але їх не вистачає на оперативну реакцію для припинення підігрування українських ЗМІ Росії. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

У випадку, якщо законопроект буде прийнято парламентом, Нацрада матиме право карати ЗМІ за заперечення агресії Росії. Крім того, Нацрада зможе штрафувати ЗМІ за поширення фейкових новин, які націлені на створення помилкового уявлення про процеси в країні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль, якого навесні намагалися отруїти співробітники російських спецслужб співпрацював з багатьма розвідками світу. Про це повідомило німецьке видання Focus з посиланням на високопоставлене джерело в контррозвідці НАТО.

Зараз вже відомо, що Скрипаль останнім часом мав тривалі переговори відразу з декількома спецслужбами країн НАТО.

Варто нагадати, що 27 вересня в Україні почали діяти нові правила паркування транспорту. Відтепер дане питання буде знаходитися під контролем у спеціальних транспортних інспекторів. Тільки в Києві їх буде нараховуватися 148. Лише в перший день роботи вони провели евакуацію 23 неправильно припаркованих машин.

У Києві розпочалася боротьба поліцейських і інспекторів по парковці, які працюють у тандемі. Таку інформацію було отримано від Центру організації дорожнього руху м. Києва. Відзначається, що отримати назад власний транспорт порушники порядку можуть на штрафмайданчику ДП МВС україни "Інформ-Ресурси" за адресою вул. Гната Хоткевича, 20-Б. Але перед цим необхідно буде сплатити штраф та вартість послуг з перевезення та зберігання транспортного засобу.

Нагадаємо, європейські банки прирівняли Україну до Росії.

Як повідомляв Знай.uа українців жорстко покарають за подвійне громадянство.

Знай.uа писав, США сказали "okay" зброї для України.