В Житомирській області жителі містечка Довбиш не можуть спокійно вийти на вулицю, так як місцевий психоневрологічний інтернат лібералізував політику по відношенню до своїх пацієнтів.

В містечку втілився в життя справжній сценарій голлівудського психологічного трилеру.

Працівники інтернату скаржаться, що пацієнти відмовилися від ліків, зате перейшли на алкоголь, а один з мешканців установи вже встиг втекти і заблукати. У самому інтернаті пацієнти влаштували дебош. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Головлікар інтернату заявив, що хворі потребують посиленого спостереження, тому що це ті особи, які потрапили на лікування за рішенням суду – когось вбили чи згвалтували.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Стало відомо, що з вікон корпусу зняли решітку, а хворих стали випускати не тільки на подвір'я лікарні, але і в село.

"Ходить по вулицях, де діти гуляють. Чим воно може закінчитися, якщо він убив маму-батька, а сьогодні він вільний", - дивується медсестра Довбиський психоневрологічного інтернату Катерина Петруняк.

Цікавий той факт, що такі зміни в режимі інтернету почалися після перевірки прокуратури: інспектори вирішили, що утримувати пацієнтів в приміщенні з гратами – це порушувати їх права.

"Це установа відкритого типу, тому дані особи мають право вільного пересування по даному інтернату", - пояснив заступник керівника Новоград-Волинської місцевої прокуратури Григорій Гресько.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в елітному київському дитячому садку "LeapKids", який знаходиться за адресою Драгомирова, 11-Е сталися кричущі випадки з дітьми.

Одна з найдорожчих дошкільних установ, де абонемент на пів року коштує в районі 5500 доларів, оскандалилася випадком з побиттям дівчинки. Саме в цьому садку дитина замість турботи і виховання, отримала побої і невиліковну психологічну травму на все життя.

Варто нагадати, що в місті Коломия Івано-Франківської області правоохоронці викрили злочинну групу, яка протягом двох років тримала в заручниках 32 людини, влаштувавши на окремій території "трудовий табір". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції Івано-Франківщини.

Нагадаємо, у соцмережах з'явилися нові "групи смерті".

Як повідомляв Знай.uа Супрун лікуватиме українців з Божою допомогою.

Знай.uа писав, чим загрожують жінкам тривалі перерви в сексі.