Повномасштабне втручання військових блоку НАТО у військовий конфлікт між Україною та Росією на даному етапі малоймовірне.

Таку думку висловив військовий експерт Ігор Лосєв.

Крім того він відзначив, що НАТО попри всю свою силу доволі бюрократична організація, яка перш ніж зробить певні активні дії буде досить довго радитись між країнами-членами.

Також, наразі вже відомо, що відповідно до статуту НАТО країни-члени несуть свої зобов'язання лише перед собою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"НАТО – доволі бюрократична організація і, перш ніж щось зробити, вони довго радитимуться. За статутом, НАТО має певні обов’язки лише перед своїми членами. А Україна не входить до Альянсу. Але бувають форс-мажори. Стан крайньої необхідності", – говорить Ігор Лосєв.

При цьому експерт відзначив, що НАТО при певному збігу обставин все ж може втрутитись у військовий конфлікт між Україною та Росією.

Серед таких обставин експерт визначає, як повномасштабний наступ російських військ на територію України, адже величезна кількість кадрових військових країни досі перебуває на кордоні з Україною, при тому що українська армія буде чинити гідний супротив агресору.

"Загроза широкомасштабного наступу Росії є реальною практично щодня. Російська армія на наших кордонах перебуває у стані повної бойової готовності. І коли їй Путін скаже – почне наступ в глибину України. Тому треба готуватися до оборони самим. Якщо міжнародні структури хочуть нам допомогти, то спочатку подивляться, як поводить себе Україна. Якщо побачать, що волі до спротиву немає, ніхто і пальцем не поворухне", – наголосив експерт.

Експерт також нагадав, що у далекому 1939 році Чехословаччина взагалі нічого не зробила для захисту країни від німецького загарбника. І саме західні країни їй тоді нічим не допомогли.

Він також додав, що українська влада повинна забути про передвиборчі перегони та почати розбудовувати країну. Крім того він також додав, що влада повинна перестати загравати з так званою п'ятою колоною всередині країни, адже це може дуже погано вплинути на українських військових, які боронять Україну від російського загарбника.

"Українська влада, щоб виграти вибори, заграє з потужним внутрішнім ворогом – проросійськими силами, які діють нахабно, підло і демонстративно. Ці ігри можуть довести країну до краху. Зовнішній світ це теж бачить. Але, якщо влада і країна стоятимуть на смерть проти російської агресії, то нам допоможуть. Як казав німецький філософ Ніцше: "Допоможи собі сам, і тоді кожен тобі допоможе", – зауважив Ігор Лосєв.

Нагадаємо, у США відкрито заговорили про ракетний удар по Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", українська вбивця танків не залишить ворогу шансів.

Також "Знай.ua" писав, що Британія визнала, що стала жертвою Путіна через власну дурість

Експерт Старіков пояснив, яким чином влада блокує вступ України в НАТО