Російська Федерація занадто багато на себе бере, коли вважає, що може залякувати інші країни та нахабно порушувати норми міжнародного законодавства.

Як повідомляє Reuters, про це заявив Джеремі Хант - глава британського Міністерства закордонних справ.

"Якщо ви намагаєтеся залякати цю країну, якщо ви використовуєте хімічну зброю, якщо ви не граєте за міжнародними правилами, ціна завжди буде занадто високою", - заявив він під час виступу на щорічній конференції Консервативної партії.

Він додав також, що Великобританія "збирається закрити мережу в ГРУ".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, що отруївши Литвиненка, Кремль вирішив, що йому все зійде з рук і почав нахабно використовувати хімічну зброю на території європейських держав. Проте, застосувавши "Новичок" на британській землі, Росія заплатила високу дипломатичну ціну.

Про це заявив глава МЗС великої Британії Джеремі Хант. Він зустрівся на полях Генеральної асамблеї ООН з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим і провів з ним жорстку розмову, повідомив телеканал Sky News.

За словами Ханта, вони з Лавровим відверто обмінялися думками і розмова вийшла "дуже жорсткою".

"Неприйнятно, щоб Росія пропонувала своїм агентам ГРУ використовувати хімічну зброю на британській землі", - заявив Хант.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у російській правлячій партії з'явилися проблеми. Кремлівські кандидати пролетіли з виборами на посаду губернаторів в двох регіонах. Так, днями пройшов другий тур виборів у Володимирській області і в Хабаровську.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що буквально днями Військово-повітряні сили Великобританії в небі над Чорним морем прямо біля кордонів НАТО перехопили шість тактичних бомбардувальників Російської Федерації Су-24.