Днями в мережі з'явилася несподівана інформація про те, що столичний метрополітен приготував сюрпризи всім своїм пасажирам.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Наталки Макогон, яке вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

метро

Серед сувенірів, які пропонує столичний метрополітен: значок із символікою метрополітену, чашка із популярним написом а також магніт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А що ви думаєте про це?

Хто там питав про сувеніри метро? ;)

Geplaatst door Наталка Макогон op Woensdag 3 oktober 2018

До слова, залізничні перевізники продовжують "радувати" своїх пасажирів. Сервіс став ще більш приємнішим. Тепер начальник поїзда Ковель-Москва може власноручно виштовхати пассажирів ногами з вагона.

Власне, так і сталося. Про це стало відомо завдяки повідомленню очевидця інциденту Людмили Сафронової в Facebook.

Як повідомила Людмила, інцидент стався 30 вересня. Пасажира не хотіли пускати в поїзд через несправності техніки на станції Кривин, тому йому не змогли роздрукувати квитки, які він замовив через інтернет.

Касир вокзалу особисто попередила про несправності начальника поїзда, але вона пустила в вагон лише одного пасажира.

"На сходах стояв пасажир, якого начальник поїзда особисто виштовхувала ногою з вагона. Інші пасажири, яких також не пустили, намагалися втекти біля вагона, подаючи сигнали про зупинку", — пише Людмила. "В кінці кінців, начальник поїзда Ковель-Москва випхала пасажира під час руху поїзда. Добре, що той не впав під поїзд",

— підсумувала вона.

Нагадаємо, столична влада проголосувала за ліквідацію маршруток. Стало відомо, коли у столиці зникне остання маршрутка.

Як повідомляв Znaj.ua, в Лондоні чоловік з ножем напав на пасажирів у поїзді метро. Це сталося під час руху складу недалеко від станції Hackney Central.

Також Znaj.ua писав про те, що до кінця року на шести станціях метро в Токіо з'являться роботы, які зможуть пояснити пасажирам навігацію метрополітену, а також стежити за тим, як ведуть себе люди на платформах.