У Лондоні чоловік з ножем напав на пасажирів у поїзді метро. Це сталося під час руху складу недалеко від станції Hackney Central.

На станції спрацював сигнал тривоги, було багато крику і шуму, люди вибігали з вагона. В результаті інциденту утворилося стовпотворіння, оскільки люди масово почали спрямовуватися в бік дверей вагона.

Тіло чоловіка лежало прямо на підлозі в калюжі крові, йому було важко дихати він тримався за груди. Ніхто не намагався йому допомогти. Потерпілого терміново госпіталізували, його життю вже нічого не загрожує. Нападник намагався сховатися у натовпі, але був затриманий владою. Постраждала щонайменше одна людина. Подробиці поки не повідомляються.

Місце трагедії оточене, пасажири евакуйовані. Рух поїздів по гілці призупинено, автодороги в районі події перекрито. За повідомленнями очевидців, кілька пасажирів були поранені. В даний час з'ясовуються причини події. Така трагедія трапляється вже не вперше. Владою вже прийняті всі заходи безпеки.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Хто нападає на бідних людей в метро? З якою метою проводяться напади? Були вкрадені речі, або цінні предмети не повідомляється. Все це належить з'ясувати місцевій поліції.

"Знай.ua" раніше повідомив: У Києві горе-водій протаранив маму з дитиною: відео. Понеділок, 1 жовтня, у Дніпровському районі Києва водій автомобіля Fiat збив велосипедистку з трирічною дитиною. Про це повідомляє група в Facebook "Вартови Еспресо".Як повідомляється, водій легковика виїжджав з двору, коли перед ним несподівано вискочила порідіння з дитиною на велосипеді. Автомобіліст не зміг впоратися з керуванням.

"Знай.ua" також повідомляє: Поїздка з вітерцем: водій-гуморист возив людей в маршрутці без дверей. Як повідомляють свідки події, двері відвалилися у маршрутки No17. Водій, як відзначають пасажири не розгубився: від душі посміявшись, він поставив двері на місце і відправився далі по маршруту. Постраждалих не виявилося.

"Знай.ua" писав: Під Києвом божевільний, вийшовши з церкви, кинувся на людей з сокирою.