Рупори Кремля: слідом за "Інтером" у чорний список потрапили ще два канали


Верховна Рада розгляне постанову 9157, яка закликає зареєструвати телеканали Newsone і 112 Україна як "агентів впливу держави-агресора". Примітно, що зазначені канали були придбані Андрієм Портновим і Віктором Медведчуком і вважаються "рупорами Кремля" в Україні.

Дивіться: Скандал з Інтером: Нацкорпус увірвався до маєтку Льовочкіна

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще


Фінансова підтримка від Австрії для України


Австрія готова надати нашій країні фінансову підтримку на суму 1 мільйона євро, яка буде спрямована Червоному Хресту на проект з розмінування. Частина грошей буде направлена на інші австрійські неурядові організації, які надають підтримку постраждалому від війни населенню на Донбасі.


Отруєння Трампа: затримали підозрюваного


У США у розсилці посилок з отрутою рицин запідозрили колишнього службовця військово-морських сил (ВМС) США. Правоохоронні органи не розкривають ім'я підозрюваного в замаху на главу Пентагону і президента Сполучених Штатів.


Українці отримають безвіз ще з однією країною


Ще одна європейська країна стала доступнішою для України завдяки взаємній відмові від візових вимог: зовсім скоро українці зможуть відвідувати Сербію без візи, але не більше 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду. Уряди двох держав підписали угоду про відмову від візового режиму ще 3 липня в Белграді. Рішення набирає чинності через 30 днів після того, як дипломатичні канали отримають офіційне підтвердження про виконання умов угоди.


Справа Балуха: окупанти скоротили термін українцю


Підконтрольний Москві так званий "верховний суд" окупованого Росією Криму скоротив термін ув'язнення українського активіста, політв'язня Кремля Володимира Балуха – він проведе за гратами 4 роки та 11 місяців замість 5 років.

Дивіться: справа Балуха