У середу, 3 вересня, стало відомо про те, що в Сполучених Штатах Америки у розсилці посилок з отрутою рицин запідозрили колишнього службовця військово-морських сил (ВМС) США. Про це повідомляється на американському телеканалі Fox News з посиланням на джерела в уряді.

Як з'ясувалося, слідчі виявили на конвертах з отрутою зворотню адресу, що належить колишньому офіцерові ВМС США.

Дональд Трамп

На даний момент правоохоронні органи не розкривають ім'я підозрюваного в замаху на главу Пентагону і президента Сполучених Штатів. Крім того, телеканал не уточнив, чи був затриманий обвинувачений.

Раніше повідомлялося, що після того, як два отруєних листи прийшли в Пентагон, з'явилася інформація про те, що президент США Дональд Трамп отримав такий же конверт. Одне послання було адресовано главі Пентагону Джеймсу Меттісу, а друге - адміралу військового флоту США Джону Річардсону. Зазначимо, що працівникам відділів безпеки головних держустанов США, вдалося перехопити отруєні листи.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Джон Річардсон

Джеймс Меттіс

Довідка: рицин - токсична сполука, яка видобувається з касторових бобів. Речовина зберігають у порошкоподібному, рідкому і газоподібному станах. Його неодноразово застосовували під час терактів. При отруєнні рицином людина спочатку відчуває нудоту, потім виникає кровотеча із шлунку та кишечнику, потім відмова печінки, селезінки і нирок, і в результаті - смерть.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо після підписання нової торгової угоди між країнами не подякував своєму колезі Дональду Трампу.

Як повідомляв портал Знай.uа, на сторінках впливового американського видання The New York Times з'явилися дані розслідування, які базувалися на копіях податкових звітів. Згідно з документами, сімейство Трамп влаштували махінації з виплатою податків до держскарбниці, що в Сполучених Штатах є серйозним порушенням.

Також портал Знай.uа писав, що польський президент Анджей Дуда потрапив у незручну ситуацію. Підписуючи документи про співробітництво країн із Дональдом Трампом, він невдало потрапив у кадр.