Між Україною, Румунією і Болгарією планується побудувати автомобільний міст через річку Дунай. Міст має стати частиною автомобільного маршруту Е87 (Одеса - Рені - Галац - Констанца - Варна - Малка - Тирново - Декер - Ізмір - Анталія).

Про це повідомляє "Думська".

Така пропозиція при зустрічі зробив Петру Порошенку і прем'єр-міністр Болгарії Бойко Борисов.

Як повідомляє начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Олега Варивода, приблизна вартість проекту - 243 млн євро. Порошенко заявив, що гроші, можливо, будуть взяті в кредит у Європейському банку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Міст буде побудований між українською Орловкою і румунським Ісакчі. Його довжина складе 1050 метрів.

З української сторони буде облаштовано кордон, в'їзний та виїзний пункт пропуску. Можливо, проїзд мостом буде платним.

Раніше повідомлялося, що служба безпеки зловила українське підприємство на тому, що вони поставляли в Росію матеріали, які пішли на будівництво скандального Кримського мосту: він з'єднує територію РФ з окупованим півостровом.

В повідомленні прес-служби силовиків говориться, що менеджмент підприємства налагодив постачання щебеню до країни-агресора. Мало того, що матеріал відправляли в Росію, так ще й добували без дозвільних документів. Добували з кар'єрів, власником яких є громадянин РФ.

У загальній складності до окупантів відправили 25 поставок щебеню, загальна маса яких складає 28 тонн. У всій цій історії слідство вбачає підтримку окупаційної адміністрації Росії на півострові.

Нагадаємо, в мережі показали нові фото "втомленого" Кримського мосту.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомо, ще одна європейська країна стала доступнішою для України завдяки взаємному відмови від візових вимог.

Також Знай.ua писав, під Києвом побудують один з найбільших ТРЦ в Європі.