Тема токсичних викидів в атмосферу з заводу "Титан" в Армянську є актуальною темою вже не перший тиждень. І якщо в зведеннях новин все рідше можна почути про це, то в соціальних мережах місцеві жителі продовжують публікувати викривальні фото.

Незважаючи на запевнення місцевих "влади", які окупували півострів, у тому, що на півночі Криму все благополучно, в соцмережах продовжують запевняти, що кислотні викиди тривають.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Из-за жахливої екологічної ситуації в місті місцеві жителі відчувають проблеми зі здоров'ям.

"Вибір для влади очевидний - здоров'я, екологія або гроші, бабло перемогло добро, а за бабло здоров'я не купиш,а ліквідація екологічної катастрофи вимагає ще більших грошей", "...Якщо немає сировини немає води, а борги на мільярди рублів, то що дделать? Це проблема мономіст, Констатинову лише б прокурарекать, вони роками робили вигляд що немає проблем. Тепер треба переселяти людей", - переконані користувачі.

Вивезених з Армянська дітей ще в минулому місяці повернули з санаторіїв додому. Деякі з них, за інформацією коментаторів, відразу відчули погіршення самопочуття.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Криму триває викид хімічних речовин з кислотонакопителя заводу “Кримський титан”.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від “Народного фронту” Дмитро Тимчук.

По оперативным данным группы ИС, по состоянию на 06.10.2018 г выброс химических веществ из кислотонакопителя завода "...

Geplaatst door Dmitry Tymchuk op Vrijdag 5 oktober 2018

Тимчук повідомив, що російські військовослужбовці масово намагаються або втекти з небезпечної території, або розірвати контракт.

Нагадаємо, російські військові сходять з розуму від паніки, почалися масові втечі.

Як повідомляв "Знай. ua", окупанти влаштують жителям Армянську чергову химатаку.

"Знай. ua" писав, що над Кримом нависла реальна катастрофа.