В Одесі фанати "русского міра" влаштували провокацію. Жителі міста помітили електроопор, пофарбований у російських прапор, на якому написані українофобні написи.

Про це повідомила в соцмережах Софія Маркіна.

Провокаційний електроопор помітили неподалік від верхньої станції канатної дороги.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі соцмереж відзначають, що це не перший такий випадок. Раніше схожий стовп помічали в селі Ліски.

Раніше повідомлялося, що у мережі показали фото свята в окупованому кримському Джанкої, на якому дітей нарядили в кокошники і сарафани. Відповідний знімок з постом опублікував в Twitter "Кримський Бандерівець".

Крим. Джанкой. 5 жовтня 2018 року в Светловському ДК відбувся захід "Головне, душею не старіти", присвячене Дню літньої людини. На шабаші традиційно укокошили дітей. Як же гидко виглядають кокошники і все це руссколаптєве в Криму", - йдеться в повідомленні.

Під постом з'явилися коментарі користувачів, які не приховували свого гніву.

"Дівчатка, як бабусі з радянських казок", "Хлопці хоч одягнені нормально. Дівчаток шкода", "Діти не тільки не посміхаються, а якісь прибиті. це не природно", "Дівчата в російських сарафанах виглядають як літні бабусі", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, в Антіохійській православній церкві вирішили підтримати позицію РПЦ. Її ієрархи закликали Вселенського Патріарха провести екстрене зібрання предстоятелів помісних церков.

Раніше Знай.ua повідомляв, житель окупованих територій розповів правду про наслідки приходу "руського світу".

Також Знай.ua писав, Києві активісти облили машини представників російського посольства фекаліями. Так закінчилися проводи екс-глави "Росспівробітництва" Воробйова.