Мешканці Криму почали скаржитися не тільки на збитковий сезон, але і на повальне бажання росіян переселитися ближче до моря. Про це в Twitter розповів блогер КРИМський бандерівець.

В одному з пабликів Феодосії з'явилося повідомлення від жительки Пскова. Жінка цікавиться загальною обстановкою в регіоні, наскільки реально переїхати і влаштуватися з двома дітьми і скільки коштують квартири біля моря. Така нахабність обурила місцевих жителів.

В коментарях жінці пояснили ввічливо і не дуже, що їй у Феодосії не раді, у садках і так місць не вистачає, і їй не варто робити такої помилки. Деякі місцеві зазначили, що зараз у регіоні і так багато пільговиків-переселенців.

Коментатори пропонували переселити на півострів "всіх бомжів з материка", попросили жити жінку там, де живе і не заважати інших, адже Крим переповнюється, і стає все менш придатним для житла. Крім того, з гіркотою зазначається, що "Росія принесла в Крим лише розруху, злидні і безробіття".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі показали, як виглядають звичайні вулиці, набережна і парк в окупованому кримському Сімферополі. Відповідні фото з постом опублікувала в Twitter RoksolanaToday&Крим.

Так, на вулицях міста знову видніються гори сміття. Помітно, що масштабні проблеми з сміттям, які почалися в Сімферополі ще в травні, все ще актуальні. Тоді жителі масово публікували в соціальних мережах фото переповнених сміттєвих баків.

Нагадаємо, кримчанам заборонили читати про віллу Кисельова. Редактора газети змусили викупити весь тираж друкованого видання.

Як повідомляв "Знай. ua", окупанти перетворили Сімферополь в убогу смітник. В мережі показали безрадісні будні Сімферополя.

"Знай. ua" писав, що путинские нелюди перетворили кримських дітей до пенсіонерів. "Діти не тільки не посміхаються, а якісь прибиті".