На території Кримського півострова здійнялася паніка: жителів злякала нова "атака" кислотними викидами.

Як повідомляє портал Рoliteka,про це пише місцевий блогер Кримський бандерівець.

"Це просто неможливо так жити! На вулиці пекло. Просто пекло. У ці хвилини Армянськ знову накрило кислотою. Жителі обривають телефони гарячих ліній. Одні радять валити з міста. Інші — ігнорувати шабаш-концерт 13 жовтня, на який окупанти звезуть дітей з усього Криму", — йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що в соціальних мережах користувачі скаржаться не тільки на самопочуття, яке стрімко погіршується, але і на нестерпний аромат.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сморід жахливий", "сморід просто жесть", "район ПУДа – смердить", "сморід просто нестерпний", "Так жити неможливо, це просто пекло", - пишуть кримчани.

В Армянську почалася паніка через кислотну катастрофу

В окупованому Армянську почалася справжня паніка через те, що евакуйованих дітей вирішили повернути назад. При цьому проблему з кислотною катастрофою так і не вирішили. Блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці у Twitter викладає відповідне листування з місцевих паблік.

Зазначимо, що після хімічного викиду на заводі "Титан" в Армянську різко зросла кількість постраждалих прикордонників. За словами помічника голови ДПСУ, ситуація на кордоні з Кримом залишається без істотних змін.

Нагадаємо, що відповідальність за хімічну атаку в Криму лежить на Росії. Таку заяву озвучила прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жителі Армянську, де сталася хімічна катастрофа, в соцмережах публікують фотографії міста.

Також портал "Знай.ua" писав, що завод "Кримський Титан", на якому стався викид хімікатів в Армянську, далі продовжує працювати.