Власник багатомільярдної компанії Mohammed Enterprises Tanzania Ltd Мохаммед Девджі викрадений в Танзанії.

Про це повідомляє Forbes.

Наразі вже відомо, що озброєні чоловіки чекали на мільярдера на парковці поблизу фітнес-клубу, який він відвідує. Керівник місцевої поліції відразу ж зазначив, що за кермом їхав сам Девіджі, а охорони з ним не було. Зловмисники посадили мільярдера в машину і зникли, кілька разів вистріливши в повітря.

Варто відзначити, що за підохрою у викраденні Девіджі вже заарештовано троє осіб, правоохоронці їх допитують. Про причини викрадення поки нічого невідомо, так само, як і про місцезнаходження мільярдера.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того у поліції також додали, що для затримання злочинців були задіяні та повідомленні абсолютно всі силовик країни, аж до прикордонників.

Разом з тим варто відзначити, що як його компанія має представництва аж в одинадцяти африканських країнах та об'єднує у своїй структурі підприємства сільсько-господарства, транспортного, енергетичного, текстильного та будівельного напряму роботи.

Видання Forbes оцінює стан Девіджі в півтора мільярда доларів, називаючи його єдиним мільярдером Танзанії і наймолодшим мільярдером Африки.

Разом з тим варто відзначити, що раніше популярний американський фінансово-економічний журнал Forbes представив рейтинг компаній—кращих роботодавців у світі.

Перші три рядки зайняли американські компанії: Alphabet (холдинг, що володіє декількома компаніями, що раніше належали Google Inc., і самій Google Inc. у тому числі), Microsoft і Apple. Про це повідомляється на сайті Forbes.

У першу десятку також увійшли: Walt Disney (США); Amazon.com (США); CNOOC (Гонконг); Daimler (Німеччина); Kasikornbank (Таїланд); Celgene (США), BMW (Німеччина).

Крім того варто додати, що раніше популярний американський репер Каньє Уест під час поїздки в Детройт відвідав Коледж творчих досліджень (CCS) — приватний заклад з ухилом в художню освіту.

Один із студентів CCS пізніше опублікував скандальне відео з зустрічі з репером. На ньому Каньє стоїть на столі і захищає голову Tesla і SpaceX Ілона Маска.

"Мені абсолютно начхати, хто там у нього в будинку. Залиште його, бл*** в спокої ("Leave that man the fuck alone")", — грізно висловився Уест.

Нагадаємо, Forbes опублікував карту мільярдерів, спробуйте знайти Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", експерти викрили схему корупції в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що у Білла Гейтса "відібрали" рекордні статки.

Найбагатші люди світу