Відома фінська фігуристка Кііра Корпі розповіла деталі залицянь з боку скандального російського мільярдера.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що спортсменка ще раніше встигла стати срібним та дворазовим бронзовим призером чемпіонату Європи.

Крім того вона розповіла, що ще у 2009 році її запросили на російське телебачення, де відразу ж після зйомок її відвезли у величезний заміський будинок. Так, один з російських мільярдерів зізнався, що зйомки на телебаченні були лише приводом для приїзду спортсменки до Росії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Він міг би бути моїм батьком. Хоча я була проти цього спілкування з самого початку, але мушу зізнатися, що трохи розчарувалася, коли ці пригоди закінчилися", - цитує HBL Корпи

Вона також розповіла, що неназваний мільярдер подарував їй автомобіль за 300 тисяч євро.

Варто відзначити, що зараз Кіірі 29 років. Вона вже встигла виступити та виграти
срібну (2012) і дворазово бронзові нагороди чемпіонатів Європи (2007 і 2011 роки), п'ятиразова чемпіонка Фінляндії (2009, 2011, 2012, 2013 і 2015). На Зимових Олімпійських іграх 2006 року посiла 16-е місце, на Олімпійських іграх 2010 року - 11-е. У серпні 2015 року оголосила про завершення своєї спортивної кар'єри.

Разом з тим варто зазначити, що у разі продовження російської агресії проти України США будуть вводити нові санкції проти осіб з найближчого оточення президента РФ Володимира Путіна. Цю інформацію повідомив помічник голови американського Мінфіну Маршалл Біллінгслі.

Під санкції потраплять ті, чиї імена присутні в так званій "кремлівській доповіді".

За словами Біллінгслі, про те, наскільки серйозно налаштована адміністрація США вже можна судити щодо заходів проти олігархів Олега Дерипаски і Віктора Вексельберга. Політик зазначив, що саме російське керівництво несе відповідальність за "неприйнятні" дії Москви в усьому світі.

Американський чиновник так висловився про Путіна і його наближених:

"Тепер він повинен чекати витрат і наслідків"

Крім того, у резюме виступу заступника голови Мінфіну США йдеться про те, що щоб повернути Росію в правове поле, необхідні нові санкції.

Нові санкції США обвалили курс рубля та акції провідних російських компаній

Нагадаємо, у Путіна захлинулися від злості через нові санкції від США.

Як повідомляв "Знай.ua", шоу пропагандиста Соловйова поставило хрест на мріях Путіна.

Також "Знай.ua" писав, що Україна вдарила санкціями по росіянах за торгівлю з "ЛНР".