Різали, рвали та трощили: небезпечна банда напала на поїзд з популярним маршрутом

У середу, 10 жовтня, близько 22:50 в Київській області на перегоні Фастів - Мотовилівка група вандалів розгромила вагон електрички № 6036 Фастів - Київ. Про це повідомив медіацентр ПАТ "Укрзалізниця". Хуліганам вдалося завдати неймовірний збиток, за попередніми оцінками, він становить близько 200 тисяч гривень. Вони розбили всі вікна, вирвали сидіння і зламали внутрішнє обладнання.

Профілактика та лікування грипу
Профілактика та лікування грипу

В Україну йдуть відразу три штами грипу: як уберегти себе і близьких

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незважаючи на те, що показники захворюваності на грип не перевищують епідемічний поріг, медики радять вже зараз подумати про своє здоров'я. В цьому сезоні циркулюватимуть три види грипу. Про це розповів гендиректор Центру громадського здоров'я Моз Володимир Курпіта.

Томос в Україні
Томос в Україні

Томос Україні: Синод прийняв рішення і зняв анафему, все про головне

Вселенський патріархат підтримує надання Автокефалії Українській церкві і продовжує процедуру надання Томосу. Таке рішення прийняли 11 жовтня, на третій день засідання зборів вищих ієрархів Константинопольської церкви. Синод проходив за закритими дверима, а про його порядок денний офіційно не повідомлялося.

заробітчани
заробітчани

Заробітчани, записуйте: опубліковано рейтинг найкращих країн для роботи

Сінгапур визнаний найкращою країною для роботи і життя. Цими даними поділилися творці опитування Expat Explorer, проведеного банком HSBC. Проте варто зазначити, що за рівнем заробітків для приїжджих Сінгапур займає всього лише 5-е місце. Середня зарплата в цій країні для зарубіжних спеціалістів становить 162,2 тис. доларів на рік. Найбільше отримують у Швейцарії - 202 тис. доларів на рік.

євробляхи
євробляхи

Простіше викинути: чому водії можуть втратити свої євробляхи

Більшість українців, які вже придбали машини з Європи (в народі просто "євробляхи"), навіть після затвердження нових законів не зможуть розмитнити машини, крім того, на водіїв ще й чекають штрафи. Авто з іноземною реєстрацією найчастіше знаходяться на території України в режимі тимчасового ввезення, як правило, такими машинами керують з дорученнями. Про це розповів юрист Ігор Степанов.