Українське оборонне підприємство "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "Прогрес", яке входить до складу держконцерну "Укроборонпром" на Міжнародній оборонній виставці "Зброя та безпека" презентувала новий української мобільний радіолокаційний комплекс охорони периметра - "Харза".

Про це стало відомо завдяки повідомленню "Укроборонпрому" у Facebook.

"Цей комплекс призначений для забезпечення захисту стратегічних об'єктів, наприклад, штабів, вузлів зв'язку, складів та баз зберігання озброєння та військової техніки, електростанцій, від нападу диверсійних груп і безпілотників", – повідомляє "Укроборонпром".

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Комплекс здійснює охорону з допомогою радіолокаційного спостереження в будь-якому напрямку, обробляючи і записуючи інформацію в діапазонах видимого та інфрачервоного випромінювання.

"Це дозволяє забезпечити цілодобову охорону периметра, території і підступів до об'єктів за будь-якої погоди і часу доби", – підкреслили в концерні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 10 листопада, під час міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека", яка проходить у Києві, українські розробники представили новий зразок сучасної військової техніки.

Миколаївський бронетанковий завод, що входить до складу "Укроборонпрому", презентував свою розробку - бойову розвідувальну машину "Мангуст". Про це повідомляє прес-служба концерну.

Варто нагадати, що у вівторок, 9 листопада, у Києві на виставці "Зброя та безпека" показали реактивну систему залпового вогню БМ-21 РОЗУМ "Берест". Про це повідомила прес-служба "Укроборонпром". Шепетівський ремонтний завод за власні кошти провів модернізацію РСЗВ калібру 122 мм з використанням тільки українських комплектуючих.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українців загинуло від мінометів Пашинського.

Як повідомляв Знай.uа новітня бойова техніка виправдала надії інженерів.

Знай.uа писав, брата Лорак зловили на махінаціях з бюджетом України.