Екологічна катастрофа у анексованому Криму набирає обертів, адже місцевих жителів продовжують труїти токсичними викидами із заводу "Кримський титан".

Кримський Титан
Кримський Титан

Про це стало відомо із повідомлень російських ЗМІ.

Жителі міста Армянськ знову почали скаржитися на чергове забруднення повітря в районі заводу "Кримський титан".

Катерина Пивовар, мешканка Армянска, звернулася до одного із російських видань і повідомила, що останній викид на заводі стався 10 жовтня.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У моїх дітей почалися ті ж симптоми, які були перед евакуацією з міста: боліли очі, шкіра покрилася плямами, з'явився моторошний кашель. У мене теж очі опухли. У знайомих - те ж саме. Коли виходиш на вулицю - 10-15 хвилин, і все починається", - розповідає жінка.

Окрім того перелюкана Катерина повідомила, що звернулась до лікарні за допомогою, на що лікарі порадили їй виїхати з міста. Окрім того, журналісти повідомляють, що кілька людей навіть звернулися за допомогою в лікарні Красноперекопська, розташованого в 20 кілометрах від Армянська.

Екологічна катастрофа Крим
Екологічна катастрофа Крим

Примітно, що незабаром після того, як Катерина Пивовар звернулася до редакції, до неї додому з візитом прийшли співробітники поліції. Незабаром вона стала популярною на місцевому телеканалі, оскільки журналісти назвали її "ударним форвардом фейковий новин", а також "посібницею України".

Так званий глава "адміністрації" Армянська Василь Теліженко виступив зі звинуваченнями на її адресу.

"У соціальних мережах є невелика категорія людей, які намагаються дестабілізувати ситуацію, пов'язану з екологічною обстановкою в місті. У нас на сьогоднішній день триває моніторинг екологів. З 18 вересня ситуація в місті незмінно стабільна", - заявив Теліженко.

екологічн катастрофа в Криму
екологічн катастрофа в Криму

Нагадаємо, на території Кримського півострова здійнялася паніка: жителів злякала нова "атака" кислотними викидами.

хімічна атака в Криму
хімічна атака в Криму


Як повідомляв раніше Знай.ua, тема токсичних викидів в атмосферу з заводу "Титан" в Армянську є актуальною темою вже не перший тиждень.

І якщо в зведеннях новин все рідше можна почути про це, то в соціальних мережах місцеві жителі продовжують публікувати викривальні фото.

Екологічна катастрофа в Криму
Екологічна катастрофа в Криму


Також Знай.ua писав про те, що у окупованому Криму триває викид хімічних речовин з кислотонакопителя заводу “Кримський титан”.