Мінсоцполітики подарувало українцям надію на нормальні виплати пенсій. Відомо, що в даний момент відпрацьовується механізм видачі пенсійних виплат тим українцям, які живуть на окупованих територіях.

Заступник міністра соцполітики Микола Шамбір заявив, що в Міністерстві соціальної політики вже готують новий порядок виплати пенсій громадянам України, які проживають на окупованих територіях, з урахуванням рішення Верховного суду. Про це пишуть українські ЗМІ.

пенсії в Україні
пенсії в Україні

"Ми відпрацьовуємо механізм. Готується новий порядок на основі рішення суду. Суд постановив, що незаконним є проведення перевірок та додатковий контроль", - повідомив Шамбір.

У той же час Шамбір зазначив, що головна проблема полягає в неможливості платити пенсії на окупованих територіях, адже доступ туди відсутній.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Підвищення пенсій
Підвищення пенсій

"Доступу туди немає абсолютно. Банківська система не працює, органів Пенсійного фонду там немає, ми не знаємо, ці люди живі чи ні, тобто зв'язку абсолютно немає. Наша основна задача - це виплата пенсій безпосередньо людині", - повідомив заступник міністра.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський терорист Ігор Гіркін, добре відомий, як Стрєлков, колишній ватажок бойовиків "ДНР", який в 2014 році захопив Слов'янськ, заявив, що місцеві священнослужителі, у тому числі духовенство Святогірської Лаври, активно підтримували і благословляли так зване "ополчення Новоросії".

Про одкровення кривавого терориста повідомляє Цензор.Немає. Видання розмістило відео, де Гиркин розповідає про участь ченців Свято-Успенської Святогірської Лаври у війні на Донбасі.

Варто нагадати, що в Одесі, де останнім часом почастішали жорсткі атаки на проукраїнських активістів, активно зростають сепаратистські настрої. У місті події нагадують ситуацію з Донецьком і Луганськом, до того, як туди прийшли путінські бойовики. Про ці тривожні "ноти" говорять дані соцопитувань. Так, директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна заявила, що Одеса являє собою досить небезпечний регіон.

Нагадаємо, у Захарченка з'явився мавзолей.

Як повідомляв Знай.uа кандидат на "виборах" в "ДНР" зробив шокуючу заяву.

Знай.uа писав, скільки Путін витрачає на Донбас і Крим: названо офіційну цифру.