З'явилась інформація, що рідний син голови Служби безпеки України Олег Грицак в якості прокурора переслідував трьох активістів Революції гідності. А саме - 31-річного жителя Тернопільської області та ще двох студентів.

Тим не менш, на відміну від свого колишнього боса, Грицак-молодший не отримував підозри і не піддався процедурі люстрації. Про це в програмі "Наші Гроші з Денисом Бігусом" розповів Данило Мокрик.

У розпорядженні одного з українських видань є зразки трьох рішень Оболонського райсуду Києва, в яких прокурор Олег Грицак виступав в суді проти активістів революції. Цікаво, що у всіх трьох випадках суд відмовив прокуратурі у взятті під варту, беручи затриманих активістів під домашній арешт.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Києва оскаржила заставу для колишнього чоловіка гімнастки Лілії Подкопаєвої, бізнесмена Тимофія Нагорного, якого звинуватили в шахрайстві і державній зраді. 22 жовтня Служба безпеки України представила ряд відео, які послужили підставою для підозр.

Апеляційний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і обрав підозрюваному у державній зраді Тимофію Нагорному новий запобіжний захід у вигляді утримання в СІЗО, тим самим скасувавши попереднє рішення суду першої інстанції про арешт бізнесмена до 30 листопада з можливістю застави.

Варто нагадати, що скандально відомий громадський діяч і бізнесмен Тимофій Нагорний готувався до створення політичної партії, яка просувала б інтереси Російської Федерації. Таку заяву на брифінгу зробив Олег Валендюк - голова управління СБУ Києва і області.

"За завданням кураторів з ФСБ громадський діяч повинен був створити і розвинути політичну партію як інструмент просування зовнішньополітичних інтересів РФ та елемент дестабілізації ситуації в Україні", – заявив він.

Нагадаємо, Росії не потрібні: жителі Донбасу в розгубленості, готові здатися.

Як повідомляв Знай.uа українець намагався дати хабар польським копам, але щось пішло не так.

Знай.uа писав, відомому журналісту показали "фекальну" полтавську гостинність.