Українські поліцейські заарештували двох студентів за жорстоке побиття безхатченків. З'явилася інформація, що один з постраждалих від отриманих травм помер.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook спікера Генеральної прокуратури Андрія Лисенка.

У Павлограді під вартою опинилися двоє студентів, які задля розваги жорстоко побили безхатченків. Один з потерпілих...

Geplaatst door Андрій Лисенко op Dinsdag 23 oktober 2018

За словами Лисенка, місцева прокуратура вже розслідує кримінальну справу стосовно двох громадян за вчинення важких злочинів.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

поліція
поліція

"Встановлено, що 14 жовтня 20-річний студент разом зі своїм 18-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Відчуваючи нудьгу, молоді вирішили розважитися шляхом побиття осіб, які не мають певного місця проживання. Під виглядом співробітників поліції зловмисники прийшли на територію раніше діючої медико-санітарної частини і вимагали від бездомних повернути нібито незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян", - заявив Лисенко.

Молоді люди завдали трьом бездомним чоловікам численні удари ногами по тілу, заподіявши їм тяжкі тілесні ушкодження. Від отриманих травм один з потерпілих помер. Так, затриманим повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 22 жовтня, стало відомо, що студенти Шар'їнського політехнічного технікуму в Костромської області (Росія) побили 15-річну першокурсницю, а потім змусили її вилізти з вікна другого поверху і стрибнути з козирка будівлі гуртожитку. В результаті падіння дитина пошкодила шию. Цей випадок привернув увагу російського Слідчого комітету.

Варто нагадати, що жахлива історія, що відбулася в харківській школі №151, прогриміла на всю Україну: учениця шостого класу стала жертвою жорстокого цькування просто тому, що на зборах її батьки категорично відмовилися здавати гроші і брати участь в поборах в принципі.

Нагадаємо, поліцейські познущалися над 14-річною дівчинкою за "агресію".

Як повідомляв Знай.uа скажена Лоліта накинулася на Малахова, він відбивався стільцем.

Знай.uа писав, українські хокеїсти влаштували дике побоїще: відео.