Медична комісія, яку створило харківське обласне управління охорони здоров'я спеціально для огляду та обстеження головної підозрюваної у справі кривавої аварії в Харкові Олени Зайцевої, не знайшла у дівчини ніяких патологій.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби Харківської ОДА.

Зайцева
Зайцева

"За результатами обстеження обласними фахівцями жодної патології у підслідної Зайцевої не виявлено. Ніяких протипоказань для її перебування в умовах слідчого ізолятору немає", - заявив про підсумки комісії начальник Управління охорони здоров'я ХОДА Богдан Федак.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так, обстеження і огляд Олени Зайцевої 22 жовтня здійснювали: обласний нейрохірург, кардіолог, обласний офтальмолог, обласний кардіолог, ревматолог, а також фахівці з ультразвукової та лабораторної діагностики.

"Патології з боку систем і органів, які обстежили дані фахівці, не виявлено", - розповів Богдан Федак.

Всю необхідну інформацію та підсумки обласна комісія передала до поліції.

Варто нагадати, що захист підозрюваної у смертельній ДТП на Сумській у Харкові Олени Зайцевої намагається переконати суд у важкій хворобі своєї підзахисної. Так, на цей раз захисник обвинуваченої Євген Мельничук заявив, що лікарі вже поставили Зайцевої діагноз "постравматична енцефалопатія головного мозку".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що захисники Олени Зайцевої, обвинуваченої у страшній ДТП на Сумській у Харкові, влаштували цькування на журналістку ICTV Тетяну Доцяк. Знімки, що підтверджують цю інформацію, жінка опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, не встигли Зайцевій винести вирок: українець помер під колесами харківського "шумахера".

Як повідомляв Знай.uа багато крові і уламків машин: чоловік Ані Лорак потрапив у жахливу аварію в центрі Києва.

Знай.uа писав, відмовили гальма: момент масового автомесива на Лесі Українки потрапив на камеру.