У Києві пройшов марш за легалізацію маріхуани. Відомо, що десятки прихильників цієї ідеї зібралися спочатку біля Кабміну, а потім пішли в бік Моз


Свою акцію самі організатори назвали "Конопляним маршем свободи". Відомо, що стартували приблизно опівдні суботи, 27 жовтня.

Кілька сотень людей зібралися в районі вулиці Грушевського. Потім всі дружно пішли у бік будівлі Міністерства освіти. Мета цього мітингу в тому, щоб легалізувати марихуану, як це практикують в інших країнах світу.

В Україні поки що про це навіть не йдеться, але учасники акції впевнені, що це необхідно і зручно. Мова йде про медичної легалізації. Люди впевнені, що марихуани потрібно застосовувати в медичній практиці. Однак складно говорити про переваги цієї ідеї, оскільки повинен бути розроблений механізм поширення в такому випадку. Як можна буде визначити, в яких цілях використовують наркотичну речовину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Учасники акції зробили все, щоб їх побачили і почули не тільки в Кабміні, але і перехожі люди, проїжджаючі машини, громадський транспорт. Мітингувальники сподіваються на те, що держполітика незабаром буде спрямована на прискорення процесу легалізації наркотиків у медичних цілях.


Люди, які вийшли з цією ідеєю також передбачають, що такі зміни можуть призвести до згубних наслідків. Для запобігання цього пропонують посилити кримінальну відповідальність за споживання в особистих цілях. Також вони заявляють про необхідність реорганізації органів з контролю і боротьби з наркотиками.


Акція пройшла спокійно, мітингувальники дотримувалися громадського порядку. Охороняли їх близько 50 поліцейських.

Нагадаємо, вживання марихуани, а також продуктів на її основі, змінює сприйняття болю.


Як повідомляв портал "Знай.uа" марихуана викликає сексуальне бажання у жінок.


"Знай.uа" писав, у Канаді набув чинності закон, який легалізував зберігання і вживання марихуани.