Путінські спецслужби продовжують псувати життя кримчан. З'явилася інформація, що в анексованому Криму російські силовики нахабно увірвалися на засідання "Кримської солідарності".

Про це стало відомо завдяки повідомленню об'єднання в соцмережі Facebook.

Так, на щомісячну зустріч "Кримської солідарності" прийшли співробітники прокуратури та силових структур.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Метою їх візиту, за їхніми словами, стало вручення постанови координатору "Кримської солідарності" Диляверу Меметову, а також адвокату Лілі Гемеджі про необхідність з'явитися в прокуратурі", - йдеться в повідомленні.

У "Кримській солідарності" заявили, що прихід співробітників супроводжувався відеофіксацією, незважаючи на незаконність цієї дії.

"На даний момент співробітники силових структур чекають у коридорі закладу", - зазначили представники об'єднання.

Варто нагадати, що репера Олексія Долматова, більше відомого як Гуф, побили в одному з нічних клубів Москви. Музикант вже подав заяву в правоохоронні органи. Інцидент стався у ніч на 28 жовтня. Відразу ж після нападу Долматов відправився в поліцію у супроводі своєї дівчини, співачки Кеті Топурії.

"У Москві вночі побили Гуфа, репер вже написав заяву в поліцію з проханням покарати кривдників. Щоб морально підтримати Олексія Долматова у відділ з ним приходила і Кеті Топурія. Гуф, вночі треба спати", - написали на каналі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на Великій Васильківській, 44, біля бару Signal сталася стрілянина. Чоловік з дівчиною на машині Maybach прострелили хлопцеві ногу і поїхали. Це сталося у п'ятницю, 26 жовтня, близько 22:30. Про подію повідомляє Інформатор з місця подій.

Очевидці розповіли, що правопорушники заїхали на тротуар біля бару. Перехожі стали обурюватися такому способу паркування, але ”мажори” вийшли з машини і зав'язалася бійка. У розпал бійки хлопець дістав предмет, схожий на пістолет, що стріляв гумовими кулями і вистрілив у ногу свого опонента.

Нагадаємо, неадекват на Хрещатику сильно покусав перехожих, ловили всій столицею.

Як повідомляв Знай.uа українську зірку жорстоко побили серед білого дня, нелюди відібрали найцінніше.

Знай.uа писав, кривава різанина в дитячому саду: озброєна ножем жінка шматувала дітей.