Днями в мережі з'явився ролик, на якому співробітниці аптеки в Росії, Алтайському краї, знущаються над літнім відвідувачем. І відео знімала одна із працівниць аптеки, в той час, як інша фармацевт безчинствував.

Жінка бризкає на чоловіка освіжувачем повітря, тому що від нього, начебто, погано пахне. Пенсіонер намагається закритися від безперервного спрею і просить припинити знущання.

На прохання жінки лише сміються і пропонують повністю "залити" його освіжувачем. І навіть цілиться в обличчя, в бажанні бризнути в рот. Коли чоловік закрив особа, то вона почала бризкати йому за комір куртки. Дідусь лише сидів, закривався і просив її зупинитися.

У мережі були шоковані побаченим і зазначили, що неприємний запах "не дає ніякого права на таке мерзенне поводження". Коментатори не зрозуміли, на яку реакцію розраховували жінки, викладаючи цей ролик в інтернет, але нагадали їм, що життя-бумеранг, "кожному дістанеться по заслугах" і коли-то їх також чекає старість.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Дівчата відбулися легким покаранням. Їх позбавили премії і попросили написати пояснювальну. Однак користувачі мережі переконані, що такого покарання недостатньо і вони повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності за скоєне.

Співробітниці аптеки повинні були розуміти, наскільки небезпечно бризкати в людини з аерозольного балончика. До того ж, у пенсіонера могли бути проблеми зі здоров'ям і трапиться напад від таких знущань.

Нагадаємо, батьківський комітет "виправдався" перед ученицею, але в дуже дивній формі.

Як повідомляв "Знай. ua", банда малолітніх гицелів полює за домашніми тваринами українців, копи не діють. Під Днипром люди бояться випускати на вулицю своїх тварин.

"Знай. ua" писав, що Гройсману заборонили знущатися над українцями, однак радіти ще рано.