Українці ще не відійшли від страшної трагедії в Києві, де мати втопила своїх дітей, і з Чернігівської області знову прийшли погані новини. Так, 30 січня в одному з селищ знайшли мертвими мати з двома її малолітніми дітьми.

З'явилася інформація, що жінка покінчила з життям шляхом повішення. Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Чернігівській області.

поліція
поліція

"Вранці 30 жовтня в поліцію надійшла інформація, що в селищі Талалаївка Чернігівської області за місцем проживання знайдено без ознак життя тіла двох дітей і шести років. Їх мати покінчила життя самогубством через повішення", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в поліції, на місце події виїхали місцеві та обласні слідчо-оперативні групи поліції, керівництво і колеги з прокуратури.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На даний момент ознак присутності сторонніх осіб у приміщенні і видимих тілесних ушкоджень на тілі дітей не виявлено. Остаточну причину смерті матері та дітей буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

Варто нагадати, що страшному вчинку 36-річної киянки Катерини Бабкіної, яка втопила в озері доньку і сина, досі не знаходять логічного пояснення. Ця історія особливо налякала українців позицією самої матері – будучи вихователькою дитячого садка, вона впевнена: "так для них краще". Днями копи оголосили в розшук Анну і Данила Бабкіних (2012 і 2013 років народження), але 28 жовтня дітей знайшли мертвими.

Сама Катерина незадовго до цього не прийшла на роботу в садок, дітей теж ніхто не приводив. Колегам сказала, що занедужала. На пошуки малюків кинули практично весь особовий склад місцевої поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 29 жовтня, стало відомо про затримання в Днипре особливо небезпечного злочинця з Росії та його спільників, на рахунку яких кілька вбитих українців.

Про це пишуть журналісти з посиланням на повідомлення першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна. Поліцейські Дніпропетровщини кілька днів тому затримали громадянина РФ і його подільників, які вбили з початку року п'ять громадян України.

Нагадаємо, втопила двох дітей: історія матері-вбивці, що сколихнула всю Україну, отримала неймовірний поворот.

Як повідомляв Знай.uа у популярному супермаркеті обвалилася стеля, магазин-вбивця поховав десятки людей.

Знай.uа писав, киянка, яка вбила власних дітей, зробила страшне зізнання.