Опалення
Опалення

Опалення виявиться не по кишені простим українцям, і ось чому

Подорожчання природного газу для населення на 23,5% призведе до збільшення вартості опалення для населення приблизно на 18-20%. Про це заявив експерт з питань житлово-комунального господарства Сергій Дяченко.

"За моїми підрахунками, перш за все, зросте ціна на тепло на 18-20 відсотків. Це буде ключове подорожчання", - повідомив експерт.

Швидка допомога в Україні
Швидка допомога в Україні

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Швидка" по-новому: як працюватиме реформа екстреної медицини в Україні

У вівторок, 30 жовтня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що в 2019 році стартує реформа екстреної медицини. Про це глава українського парламенту написав на своїй сторінці в Twitter.

"Пілотний проект запустимо в п'яти областях: Вінницькій, Донецькій, Одеській, Полтавській, Тернопільській і в Києві", - заявив Гройсман.

Також відомо, що з держбюджету на нього виділять 922 млн грн і ще 6 млрд грн на розвиток екстреної медичної допомоги.

Зарплата
Зарплата

Середня зарплата: на скільки українці стали більше заробляти і чи зрозуміли вони це

У вересні середня номінальна заробітна плата в Україні склала 9042 гривень. Це на 12,9% більше, ніж у минулому році і більш, ніж удвічі перевищує мінімальний показник. Про дані Держстату повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

Наголошується, що в Україні зарплати вище середнього отримують працівники промисловості, особливо в фармацевтиці (16,4 тисяч гривень), нафтопереробці (11,4 тисяч гривень) і металургії (11,2 тисяч гривень), транспорту, а також в області ІТ.

Курт Волкер
Курт Волкер

Курт Волкер відвідає Україну: стало відомо, коли

У вівторок, 30 жовтня, стало відомо, що спеціальний представник Держдепартаменту Сполучених Штатів Америки з питань України Курт Волкер збирається відвідати Україну вже в листопаді. При цьому, якого саме числа наступного місяця Волкер приїде до України не уточнюється.

"Так, вже в наступному місяці. Конкретну дату ще не визначено, але я підшукую час у своєму календарі", - зазначив Курт Волкер, відповідаючи на питання журналіста.

Невже український слід: з'явилося відео аварії авіаносця "Адмірала Кузнєцова"

У мережі з'явилося відео з місця аварії російського авіаносця "Адмірал Кузнєцов" у Мурманську. Відомо, що в ніч на 30 жовтня на заводі в Мурманську у зв'язку з плановими технічними та ремонтними роботами авіаносця "Адмірал Кузнєцов", сталося аварійне затоплення плавучого дока ПД-50.