Які вони, найнадійніші та безвідмовні автомобілі? На це питання є відповідь у журналу Consumer Reports. Так, видання оновило рейтинг найнадійніших авто.

Першим у рейтингу виявився японський бренд Lexus, найнадійнішою назвали модель Lexus GS. А ось лідер рейтингу за 2017 рік компанія Toyota спустився на друге місце. Трійку лідерів замкнув інший японський бренд - Mazda.

Варто зазначити, що в 2018 році Mazda вирвалася вперед відразу на десять позицій. І все завдяки відгуками клієнтів про кросовер CX-9 і родстер MX-5. Саме ці дві моделі були визнані найкращими серед автомобілів компанії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А от на четвертому місці усівся японський бренд Subaru, а замикає першу п'ятірку південнокорейська компанія Kia, яка за 2018 рік втратила дві позиції в рейтингу.

Серед європейських виробників авто кращим був визнаний Audi, посів сьоме місце. Його випередив у переліку японський бренд Infiniti, поставлений експертами на шосте місце. Далі до "надійної десятки" також увійшли німецька компанія BMW (8 місце), британська Mini (9 місце) та південнокорейська Hyundai.

Варто нагадати, що український парламент звернувся до Кабміну з пропозицією. Так, депутати планують заборонити транспортні засоби з Російської Федерації ввозити на територію України. Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook депутата Роберта Хорвата.

Він заявив, що в парламенті готуються до другого читання законопроектів №8487 і №8488, які покликані врегулювати ситуацію із ввезенням та використанням в Україні авто на іноземній реєстрації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ціни на паливо все більше змушують водіїв замислюватися над тим, чи варто взагалі його купувати. Дійсно, машина стала настільки невигідно, що більшість просто не може собі дозволити її заправити. Тому і шукають альтернативні способи. Всі перераховувати не будемо, покажемо тільки найпопулярніші з них. Хоча і небезпек в таких "новаціях" також чимало, погляньте самі.

Нагадаємо, машини-двійники захоплюють ринок України: як не попастися на вудку шахраїв.

Як повідомляв Знай.uа відкрив двері, і влетів у тролейбус: недолугий водій підняв на вуха весь Київ.

Знай.uа писав, українець позбувся машини за 2 секунди: як убезпечити себе і своє майно.