Відомий актор "Дизель Шоу" Олександр Бережок, який постраждав від рокової ДТП під Києвом, в даний момент пересувається лише за допомогою милиць. Однак Бережок не сидить склавши руки і ноги, а займається домашніми справами.

Про це свідчить фотографія, яку в Instagram опублікувала дружина гумориста Олена.

Олександр Бережок, актор "Дизель шоу"
Олександр Бережок, актор "Дизель шоу"

Стало відомо, що у тій жахливій ДТП Бережок зламав ногу в двох місцях, і зараз відновлюється вдома, - на фото видно, що його нога в гіпсі, а для пересування артист повинен користуватися милицями. Згідно з прогнозами лікарів, повна реабілітація займе близько двох місяців.

Варто нагадати, що 28 жовтня виповнюється рівно 9 днів з дня трагічної загибелі відомої гумористи, зірки "Дизель Шоу", педагога Марини Поплавської. В українській столиці актрису називали Марина Францівна, а в рідному Житомирі вона залишилася Мар'яною. За словами близьких, зірка ніколи не забувала про школу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Марина Поплавська довгі роки викладала українську мову і літературу в старших класах. У той час, коли вона була капітаном команди КВН "Дівчата з Житомира", у неї було повне робоче навантаження, навіть незважаючи на часті відрядження. Про те, яким вона була вчителем і людиною, українським журналістам розповіли колеги Поплавської по житомирській школі №33.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зірки відомого гумористичного проекту "Дизель Шоу" влаштували в мережі зворушливий флешмоб в пам'ять про загиблу у страшній ДТП акторку Марину Поплавську.

Ідею подав Євген Сморигін, який запропонував колегам поділитися в мережі ексклюзивними кадрами з загиблої зіркою. Флешмоб отримав назву "Марина з нами". До акції пам'яті приєдналися багато друзів і знайомих акторки. Тепер щодня в мережі з'являються зворушливі кадри з чудовою акторкою, людиною-святом Мариною Поплавської.

Нагадаємо, родичі покійної зірки "Дизель шоу" попередили українців про небачене блюзнірство.

Як повідомляв Знай.uа фанатка Поплавської про останню зустріч із зіркою "Дизель шоу".

Знай.uа писав, найближчий друг Поплавської запустив теплий флешмоб спогадів, українці не стримують сліз.