Російський президент заявив, що РПЦ робить багато для зміцнення культурних і гуманітарних зв'язків Російської Федерації із співвітчизниками у всьому світі.

Проте в даний момент багато хто нібито здійснюють спроби "розірвати ці пута".

Про це начальник кримських і донецьких терористів заявив на так званому "VI Всесвітньому конгресі російських співвітчизників" в російській столиці.

За словами Путіна, зараз багато хто намагається різними способами їх розірвати, "розірвати ці пута, розтягнути по національних квартирах".

"Хочу підкреслити одне - політиканство в такій чутливій сфері завжди оберталося важкими наслідками. І перш за все для тих, хто це робить", - попередив Путін.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він додав, що борг Росії - "зробити все для збереження духовної та історичної єдності".

Варто нагадати, що Україна очікує на вердикт Європейського суду з прав людини з міждержавної справи "Україна проти Росії", а саме рішення про встановлення конкретної дати здійснення анексії з боку РФ. Про це в інтерв'ю для одного з українських видань розповіла суддя Ганна Юдківська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проект постанови, згідно з яким Кремль вводить спецзаходи проти низки українських компаній і громадян, уряд РФ вже майже закінчив. У Москві цей санкційний список називають "відповіддю Києву".

Як повідомляють російські ЗМІ, в уряді заявили, що відповідний документ офіційно почне діяти після того, як його підпише глава російського уряду Дмитро Медведєв, а після документ опублікують. Так, економічні обмеження торкнуться 360 українських підприємств і більше 50 фізосіб.

Нагадаємо, ООН заборонила Путіну навіть дивитися у бік України.

Як повідомляв Знай.uа офіс спецслужб Путіна підірвали, є жертви.

Знай.uа писав, Курт Волкер відвідає Україну: стало відомо коли.