За даними групи "Інформаційний опір" в частини і підрозділи 1 і 2 АК окупантів надійшло розпорядження про посилення противодії діяльності БПЛА українських військ, згідно з яким вони почали обладнання додаткових постів повітряного спостереження.

Про це розповів на своїй сторінці у Facebook керівник групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук.

"Також з метою боротьби з БПЛА на цілому ряді ділянок окупанти висунули в першу лінію засоби ППО. В основному це ЗРК типу 9К35 "Стріла-10М", ПЗРК і ЗУ-23-2. Поява цих коштів зазначається в районі Первомайки, північних околиць Горлівки, північніше Авдіївки, основна частина — в районі Светлодарской дуги", - зазначив він.

Тимчук пояснює, що російське командування проводить посилення своєї тактичної групи в районі "Бахмутської траси" – фіксувалася перекидання бронегрупи окупантів в бік Сентяновки через Петровеньки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зафіксовано як мінімум 6 танків і не менше 5 інших ББМ (БМП і МТ-ЛБ). Окупанти перекидали бронетехніку в сутінках і вночі, намагаючись приховати значне посилення своїх підрозділів в даному районі. Швидше за все, це буде резервна (ударна) група на випадок прориву ВСУ", або ж для власних активних дій", - додав Тимчук.

При цьому, за його словами, перекидання матеріально-технічні засоби для потреб угруповання 1 АК "ДНР" по трасі Н-21 триває.

Нагадаємо, у Путіна знову вигадали "українського терориста", на цей раз - в Криму. Російські спецслужби затримали 22-річного кримчанина.

Як повідомляв Знай. uaв Україні з'явився новий заступник місії ОБСЄ на Донбасі. Він замінив скандального Олександра Хуга.

Знай. ua писав, що у Путіна взялися за план Лукашенко з Донбасу, на кордоні несподівано заметушилися. В Кремлі рішуче переконані, що подібні ініціативи необхідно обговорювати з бойовиками.