В інтернеті, як і в живому спілкуванні, давно ходять чутки про існування двійників російського президента Володимира Путіна. З цими припущеннями вирішила офіційно розібратися відомий астропсихолог Валентина Віттрок.

Так, експерт заявила, що факт наявності "клонів Путіна" очевидний і пояснила, що зовні вони відрізняються не тільки від оригіналу, але й один від одного. Про це пише портал "Політека".

"Скажімо, по руках — у одного з двійників — бурята за національністю — пальці товсті, як сардельки… Придивіться до розташування та форми зморшок, мочок вух, які у всіх людей різні, як відбитки пальців", — розповідає експерт.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона також зазначила, що ще одним вагомим доказом теорії про двійників можна вважати різку зміну стилю правління Володимира Путіна.

Варто нагадати, що Росія продовжує створювати військові провокації для своїх "партнерів". Старий радянський мотлох знову піднявся в небо, путінські льотчики "покрасувалися перед американськими моряками.

Так, два протичовнових літака Ту-142 здійснили проліт на низькій висоті над кораблем НАТО USS Mount Whitney. Даний корабель бере участь у навчаннях Trident Juncture.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна і Туреччина вирішила до кінця року завершити роботу щодо підписання договору про Зону вільної торгівлі. Про це повідомив глава Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час спільного виступу з президентом України Петром Порошенком у Стамбулі.

"На цьому засіданні (7-е засідання Стратегічної ради, - ред.) ми прийняли рішення до кінця року завершити роботу щодо підписання угоди про зону вільної торгівлі. Ми віримо, що завдяки цій угоді ми зможемо досягти нашої мети - торгового балансу обсягом 10 млрд доларів ", - розповів президент Туреччини Ердоган.

Нагадаємо, чайкам на сміх: у мережі показали, що залишилося від Кримського моста.

Як повідомляв Знай.uа кремлівська рука в Європі: хто з президентів виявився ворогом України.

Знай.uа писав, головний путінський газопровід горить яскравим полум'ям.