В офісі юриста та екс-заступниці глави КГГА Ірени Кільчицької співробітники Служби безпеки України проводять обшук.

Про це стало відомо завдяки заяві самої Кільчицької, яку вона зробила спеціально для українських журналістів.

"Цей офіс використовується тільки для дітей. Я зняла його під час Революції гідності, тому що він знаходиться біля самої школи. Щоб у разі небезпеки можна було швидко забрати дітей. Я в цьому офісі майже не буваю. Секретарі тут займаються розписом дітей. Ніякий бізнес тут не ведеться. Сьогодні вранці СБУ ввалилася в офіс. П'ять людей проводять обшук. Вони нікого не впускають і не випускають", – заявила Кільчицька.

Ірена Кільчицька

За словами Кільчицької співробітники спецслужб шукають докази сепаратистської діяльності матері загиблої в ДТП екс-нардепа від Партії регіонів Ірини Бережної.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вони вважають, що Олена Бережна – мама загиблої Ірини Бережної, яка була моєю подругою, займається тут сепаратистською діяльністю. Мама Бережної позивається до суду Відня за права на дитину Ірини. У цьому офісі вона складає і надсилає до суду заяви, переклади документів і так далі. Але СБУ вважає, що це її офіс, що тут є зброя, антиукраїнська література та інструкції щодо зміни державного ладу України", – додала Кільчицька.

Також юрист не виключає, що обшук ініційований бізнесменом Борисом Фуксманом, який є батьком дитини Бережної.

Варто нагадати, що поліція передала справу щодо виконавців нападу на радник мера Херсона, відому громадську Катерину Гандзюк до Служби безпеки України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Національна поліція виконала всі необхідні слідчі дії в рамках своїх повноважень та за рішенням Генеральної прокуратури, яке було прийнято сьогодні, 5 листопада, передала справу з Головного слідчого управління Служби безпеки України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні було опубліковано і вступив у силу закон, званий в народі Маски-шоу стоп. З 4 листопада 2018 року, слідчих і прокурорів зобов'яжуть компенсувати збитки за неправомірні дії під час розслідувань.

Нагадаємо, російська пропаганда знову вражає світ абсурдністью.

Як повідомляв Знай.uа у Путіна знову вигадали "українського терориста", на цей раз - в Криму.

Знай.uа писав, як прокуратура і фіскали руками ДАБІ топлять будівельний бізнес.