Податки в Україні
Податки в Україні

Податки по-новому: українців змусять віддавати половину зарплати

Імплементація плану дій BEPS повинна покінчити із зарплатою в конвертах. Однак, українцям доведеться дорого за це заплатити, віддаючи державі половину своєї зарплати. Експерти впевнені, що нововведення допоможе зрости ВВП країни та рівню зарплат українців, але частина підприємств просто розориться, не витримавши навантаження.

Чорнобиль
Чорнобиль

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вперше в Україні: Чорнобильська зона запрацює у новому режимі

Український уряд ухвалив рішення про виділення землі на території Чорнобильської зони під будівництво об'єктів для вітрової енергетики. Про це повідомив глава Міністерства екології та природних ресурсів України Остап Семерак.

Зокрема, він розповів, що рішення стосується дозволу на розробку проекту землеустрою одразу на декількох дільницях Київської області, загальна площа, яких складе близько 7 га для будівництва, експлуатації будівель і споруд об’єктів вітрової енергетики.

Ічня
Ічня

Багатомільйонні втрати під Ічнею: стала відома причина вибухів

Склади з боєприпасами під Ічнею в Чернігівській області вибухнули в результаті диверсії. Цю інформацію повідомив військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко. Крім того, військовий прокурор підкреслив, що розмінування території ще не закінчилося.

Українці стали губернаторами двох американських штатів: що про них відомо

У середу, 7 листопада, стало відомо про те, що у двох американських штатах на виборах губернатора найбільшу кількість голосів отримали американці українського походження. Так, 43-річний демократ Джаред Поліс став губернатором Колорадо. Він є представником третього покоління емігрантів.

Повідомляється, що главою штату Іллінойс обрали 53-річного мільярдера Джея Роберта Прітцкера, який представляє Демократичну партію. Варто зазначити, що предки Джея Роберта Прітцкера родом з Київської області.

газ в Україні
газ в Україні

Ціна на газ: хто найбільше заробляє на тарифах

Українці вже втомилися від підвищення цін на газ і тарифів, які змінюються з космічною швидкістю. І багатьох хвилює питання, на що йдуть гроші, які ми платимо за кожен спалений кубометр блакитного палива.