Служба безпеки України розповіла, хто "виграє" псевдовибори на окупованих територіях Донецької і Луганської області і очолить так звані "ДНР" і "ЛНР".

Про це голова СБУ Василь Грицак повідомив на брифінгу 9 листопада.

"Переможні цифри вже намальовані в адміністрації президента Росії. За нашими даними, попередньо, вже намалювали для перемоги Пушилина в так званій "ДНР" - 55%, Пасічника – у "ЛНР" - 63%. Явку повинні показати 70% виборців", - заявив Грицак.

Крім того, глава СБУ зачитав результати соцопитування, яке було проведено на окупованих територіях сайту "Вибір.ін.ру".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Сьогодні (9 листопада) за категорію "проти всіх" готові віддати свої голоси 712 осіб, "не піду на вибори з-за можливих проблем з боку України" - 476 голосів, Пасічник - 379 ... Всього голосів 1718. За період з 1 жовтня", - додав він.

Грицак зазначає, що за результатами соцопитування, цілком реально спрогнозувати майбутню явці на псевдовыборы. Також він закликав громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, проігнорувати "вибори", які порушують українське законодавство.

За його словами, в РФ ще в 2014 році Україну умовно розділили на регіони: Західний, Східний, Кримський і тд. Він пояснив, що російську "п'яту колону" в Україні станом на січень 2014 року становила 670 організацій.

При цьому велика частина з них очолювалася чиновниками, які служили в Росії, в тому числі працівниками дипломатичних відомств.

Нагадаємо, на Луганщині назріває щось страшне, настав час "почути". Окупанти стали посилено глушити українські FM-радіостанції.

Як повідомляв Знай. ua, розвідка викрила "план Б" Путіна з Донбасу та Криму. Східні території в обмін на Крим і провокація у Мінську.

Знай. ua писав, що одіозна Блоха-терористка з її "патріотичної" книгою виявилася нікому не потрібна на Донбасі. Видавництва "не впевнені в комерційному успіху" книги.