Сестра українського політв'язня Володимира Балуха відвідала його в Кримській колонії. Вона дала коментар Кримській правозахисній групі, який з'явився на їх офіційному сайті.

Сестра Надія розповіла, що Володимир виглядає краще після того, як припинив голодування.

"Володя худий, блідий, обличчя сіре, блиску в очах немає, але виглядає він краще, ніж у серпні, коли я його бачила востаннє", - розповідає сестра.

Жінка додала, що Балух мріє вийти на свободу і обійняти маму.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Брат дуже хвилюється за нашу маму, він весь час про неї питав, просив допомагати і берегти. У неї високий тиск, задишка, ноги болять, вона майже не ходить, живе на таблетках. Вона дуже сумує за сина", - додала Надія.

Побачення тривало майже 1,5 години в спеціальному приміщенні для переговорів. Там були встановлені 5 кабін зі скляними стінками і телефонними трубками, через які, як зазначає Надія, було погано чути.

Раніше так званий “Верховний суд” Криму засудив українського патріота Володимира Балуха до 4 років і 11 місяців колонії і штрафу в розмірі 10 тисяч рублів.

Сестра Владимира Балуха Надежда рассказала о свидании с братом в Керченской колонии. “Володя худой, бледный, лицо серое,...

Geplaatst door Crimean Human Rights Group op Vrijdag 9 november 2018

Кримчанин під час подій на Майдані в Києві на своєму будинку в кримському селі розмістив прапор України. Після окупації півострова він не зняв прапор, за що російські власті почали його переслідувати. З квітня 2015 в домі українця почали проводити незаконні обшуки, під час яких знімали з даху будинку і вилучали державний прапор України. Далі Володимира переслідували в рамках сфабрикованих адміністративних і кримінальних справ.

Нагадаємо, Балух озвучив свою останню волю. Балух зворушливо звернувся до українців.

Як повідомляв Знай. ua, кремлівські нелюди "замурували" українських бранців, першим постраждав Балух. Окупанти знайшли виправдання своїх жорстоких рішень в так званому "карантині".

Знай. ua писав, що Балуха етапували в "гарячий" місто. Дружина Балуха Наталя повідомила, що його повинні етапувати.