В Росії, в Краснодарському краї силовики схопили українця на ім'я Юрій Пермяков. Стверджують, що чоловік працював на українські спецслужби. За напевно фейковими даними правоохоронних органів країни-агресора, яку хлібом не годуй, а дай тільки причепитися до громадян України, Пермяков був агентом СБУ і працював під псевдонімом Вова.

Росіяни розповідають, що Пермяков працював таксистом, а таємне завдання розкрив відразу ж, уникнувши відповідальності. Про це пише видання ТАСС.

"Він був завербований на підконтрольній Києву частині Луганської області співробітником регіонального управління СБУ. Метою вербування було отримання українською спецслужбою інформації про пересування військової техніки на території півдня Росії", заявили силовики.

Як раніше повідомляв “Знай.uа“ , тупі розвідники Путіна можуть остаточно позбавити Росію важливого союзника. Скандальне викриття екс-полковника австрійської армії, який шпигував на користь России може значно змінити політику Австрії.

Про це йдеться в статті впливової австрійської газети Der Standard. Зокрема, повідомляється, що широке коло отримало лише невелику частку інформації про затримання російського шпигуна. Однак сам факт затримання може поставити хрест на проросійських настроях австрійської влади. Також стало відомо, хто злив путінського полковника.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

За інформацією австрійських журналістів стало відомо, що дані про полковника у відставці, який займався шпигунством на користь Росії, Австрія отримала від Німеччини.

Видання Der Standart повідомляє, що цю інформацію австрійській службі надали її колеги з Німеччини.

А журнал Profil вважає, що мова йде про військову контррозвідку ФРН MAD (Militaristischer Abschirmdienst). За інформацією джерел, наданої даним журналу, інформація, передачею якою займався полковник-шпигун зовсім не була надсекретної, оскільки тільки генерали займають дійсно важливі посади в Міністерстві оборони Австрії.

Пізніше повідомлялося, що в Європі був розсекречений ще один путінський шпигун – скандал почав набирати обертів. В Австрії набирає обертів шпигунський скандал. З'явилася інформація, що займався шпигунством один із співробітників контррозвідки.

Раніше затримали колишнього полковника за підозрою в передачі Росії секретних відомостей. За інформацією місцевих правоохоронних органів, шпигунством міг займатися також співробітник контррозвідки.