Опалення
Опалення

Скільки насправді українці платитимуть за тепло: у Гройсмана все порахували

Надмірне підвищення тарифів на тепло на фоні підвищення ціни на газ є шахрайством і спробою нажитися на людях. Тарифи на тепло після подорожчання газу не можуть бути підвищені більш ніж на 16%. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі одного з телеканалів.

Гривня
Гривня

Коли і як впаде на голови українців світова криза: експерт пояснив, чого чекати

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Останнім часом все більше розмов чути про світову кризу. У той же час Україна продовжує набирати кредити. Про те, чому шию Україні продовжує стягувати зашморг кредиторів і як наша країна зустріне нову світову кризу, розповів фінансовий аналітик, керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман.

Мокрий сніг
Мокрий сніг

Перший сніг і мінусова температура: погода на листопад здивує українців

Україну у вівторок, 13 листопада, накриє похолодання. Температура знизиться до -7 градусів, очікуються дощі та мокрий сніг.

"Тиждень явно хоче сподобатися листопаду і тому в найближчі дні ми відчуємо всі принади глибокої осені. Буде в Україні холодно. Вночі 0…-5 морозу, на сході до -5…-7 градусів. Вдень +1…+3 градуси, на сході від 2 морозу до 2 тепла. На півдні +6…+10 градусів. На Заході +8…+13 градусів", - повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

мораторий на землю
мораторий на землю

Новий закон дозволить роздерибанити землю в селах

Випадків, коли такі собі віртуальні реєстратори допомагають рейдерам забирати бізнес, величезна кількість. Юристи вирішили перевірити, як можна убезпечити власне майно, виявилося, що в нашій країні - ніяк. Ці реєстратори - не нотаріуси, а працівники комунальних підприємств. І Міністерство юстиції не має майже ніяких важелів контролю за ними, бо так написано в законі.

"Вибори "ДНР"
"Вибори "ДНР"

Псевдовибори на Донбасі: США в сказі анонсували нову порцію санкцій

"Вибори" у ОРДЛО, всупереч думці Росії, не додали Москві поваги у світі. Проведені на території Донецької та Луганської областей вибори, які окуповані підтримуваними Росією угрупованнями "ДНР" і "ЛНР", засудив Державний департамент США.