Чинна влада Російської Федерації знову проявила побоювання щодо відомого опозиціонера Олексія Навального. Так, політику заборонили покидати територію Росії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням самого Олексія Навального в соцмережі Twitter.

Зі слів Навального стає зрозуміло, що він прибув в аеропорт Москви, щоб полетіти в Страсбург на оголошення рішення Європейського суду з прав людини щодо своєї справи. Але, виявилося, що йому заборонено виїзд з Росії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Приїхав в аеропорт - лечу на оголошення рішення Європейського суду по моїй справі - на контролі забрали паспорт "для проведення спеціальних перевірочних заходів". Посадили мене за червону стрічку в компанії інших особливо небезпечних. Чекаю", - написав він.

"Є якийсь лист, що виїжджати заборонено, але пояснень чому - ні", - уточнив Навальний.

Варто нагадати, що російський опозиційний політик Олексій Навальний вийшов із спецприймальника після 50 діб адміністративного арешту. Про це повідомляє Навальний Live в Twitter.

Відомо, що він отримав досить великий термін за організацію протестних мітингів проти збільшення пенсійного віку в Росії. Варто зазначити, що Навального з будівлі спецприймальника зустрічали кілька журналістів і співробітників його штабу. Відразу ж після виходу опозиціонер подякував усім за підтримку і передав привіт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17-річна донька російського опозиціонера Олексія Навального Дар'я запустила власне Ютюб-шоу "Голос мого покоління". Вона одразу ж розповіла, що шоу буде повністю присвячено тому, що "відбувається в головах російської молоді". Також вона розповіла, що нова програма показуватиме діалог ведучої і хлопцями, які представляють різний соціальний клас. Всі вони говоритимуть про свої політичні погляди і ділитися своєю думкою про майбутнє Росії.

Нагадаємо, послав росіян подалі: Путін офіційно підписав закон про збільшення пенсійного віку.

Як повідомляв Знай.uа росіяни взяли штурмом адміністрацію Путіна: що відбувається.

Знай.uа писав, Путін знову кинув Навального за ґрати.