У Чернігівській області на технічній території скандального військового арсеналу в Ічні виявили доволі неоднозначний прилад.

Про це повідомили у прес-службі Генерального штабу ЗСУ.

Зокрема, військові пояснили, що завдяки ретельному пошуку на території вдалось знайти квадрокоптер "Фантом", який можливо і став знаряддям через який здетонували боєприпаси.

"Сьогодні, 13 листопада, на технічній території військових складів, що в місті Ічня виявлено квадрокоптер "Фантом", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Відомо, що безпілотники виявилипоблизу одного зі сховищ. За даними військових, після попереднього огляду зовнішніх пошкоджень

Наразі БПЛА передано співробітникам Служби безпеки України, тривають слідчі дії.

Разом з тим варто відзначити, що склади з боєприпасами під Ічнею в Чернігівській області вибухнули в результаті диверсії.

Крім того, військовий прокурор підкреслив, що розмінування території ще не закінчилося.

"В даний час проведено огляд значної частини території. Розмінування ще повністю не закінчено. Для визначення розміру збитків необхідно повністю завершити попередні дії. Триває також комплексна судова експертиза. Причину вибухів також встановлено, нею є диверсійна діяльність з фізичним проникненням на технічну територію арсеналу 6", - Григорій Рябенко.

Рябенко не повідомив коли завершиться слідство.

"Туди виділені працівники військової прокуратури Київського і Дарницького гарнізонів. Це дуже велика територія. Треба досліджувати в комплексі все", - Григорій Рябенко.

Нагадаємо, як Полторака з посади звільняли.

Як повідомляв "Знай.ua", у стінах дитячого табору ховали тонни вибухівки та зброї.

Також "Знай.ua" писав, що над Чорним морем полетіли ракети, військові в повній бойовій готовності.

Мешканці Ічні розповіли про нічні вибухи