Вперше в історії харківського міжнародного аеропорту відкрилося регулярне авіасполучення з британською столицею. Так, угорський перевізник Wizz Air запустив рейс за маршрутом Харків-Лондон.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби аеропорту.

З'явилася інформація, що рейси здійснюються три рази на тиждень: по вівторках, четвергах і суботах. За деякими тижнями – два рази, крім четверга. Час вильоту з Харкова – 13:15. Час шляху становить 3 години 55 хвилин.

З'явилася приємна інформація для пасажирів, стало відомо, що вартість квитка в одну сторону без багажу починається від 609 грн. Перельоти в британську столицю – вже п'ятий з шести нових напрямів, які авіакомпанія Wizz Air відкриває спільно з аеропортом Харкова в 2018 році.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

До цього відкрилися регулярні рейси у Дортмунд, Катовіце, Гданськ і Вроцлав. Шостим напрямком стане Відень, куди з Харкова можна буде літати вже з 25 листопада 2018 року.

Варто нагадати, що якщо ви мрієте побувати в Азії, у нас для вас є чудова новина! Найкраща бюджетна авіакомпанія світу AirAsia анонсувала розпродаж. Вона продає 5 мільйонів квитків за ціною від 3 доларів.

Найдешевші квитки доступні на рейси всередині Малайзії. Перельоти з Малайзії в інші азіатські теж цілком бюджетні – їх вартість починається від 9 доларів. Зверніть увагу на те, що акційні квитки доступні для учасників клубу компанії Asia Asia Big. Ви можете приєднатися до клубу абсолютно безкоштовно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту Каїра екстрено сів літак авіакомпанії YanAir, який летів до Києва з Шарм-Ель-Шейха. Причиною аварійної посадки стали буйні пасажири, які влаштували бійку прямо на борту. Вгамувати бешкетників не вдалося, тому лайнер пішов на аварійну посадку. Ця посадка призвела до затримки ще чотирьох рейсів з українськими туристами, пише прес-служба авіакомпанії Join UP.

Нагадаємо, "бидло за сорокет, бухають і матюкаються - Європа", українців до Польщі возить п'яний катафалк.

Як повідомляв Знай.uа удар по репутації? Ryanair виставила шістьох пілотів за єдине фото.

Знай.uа писав, популярні лоукостери приготували пасажирам неприємний сюрприз, доведеться розщедритися.