Близько полудня 14 листопада місто Керч, що в анексованому Росією Криму, залишилося без світла.

Про це повідомляє місцеве видання "Керч.ФМ". Уточнюється, що світла немає у всьому місті. При цьому на сайті "Крименерго" немає інформації про аварію.

Сайт "Керч – моє місто" інформує про те, що сталася аварія на лінії 110 кВ. Однак до цього стало відомо, що при будівництві підходів до залізничної частини Кримського мосту були пошкоджені дві труби місцевої ТЕЦ.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через аварію без тепла залишились 22 тисячі жителів Керчі, дві школи, два дитячих садка і колонія, повідомляється на сайті місцевої окупаційної влади.

Раніше ми писали, що Росія пропонує припинити війну на Донбасі, якщо Україна "зніме кримське питання".

Представник України в ТКГ зазначив, що при цьому переговорники не дають гарантій, що й після цього остаточно питання Донбасу буде вирішене.

Як раніше сообщось, президент США Дональд Трамп на прес-конференції в рамках участі в саміті лідерів країн Великої сімки в регіоні Шарлевуа (Квебек), яка транслювалася на сайті Білого дому, заявив, що Барак Обама дозволив Росії приєднати Крим.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналіста про бесіду з російським лідером Володимиром Путіним у Гельсінкі.

"Ми багато говорили про безпеку, про Сирії, про Україні. Про те, що президент Обама дозволив забрати більшу частину України. Обама дозволив забрати Крим. Обама може говорити все, що захоче, але він дозволив Росії відібрати Крим. Моє ставлення було б зовсім іншим. Але ви повинні поставити своє запитання президенту Обамі. Чому він це зробив?" — сказав він.

Також раніше ми повідомляли, що в мережі з'явилися моторошні фото жорстокої розправи над безневинними тваринами в аннексованому Росією Криму.

Зокрема, в Саках біля одного з санаторіїв ранок відпочиваючих почався не з доброго настрою і радості, а з дуже моторошної картини. Так, на території закладу виявилося досить багато отруєних котів.

Нагадаємо, опального Єфремова можуть депортувати, Путін "образився".

Як повідомляв "Знай.uа", СБУ схопила скандального кримського суддю.

Також Знай.uа" писав, що кремлівські нелюди "замурували" українських полонених, першим постраждав Балух.