Юна мешканка Луцька Марія Мовчан попросила Петра Порошенка 1 гривню для благодійної організації "Позитивна взаємодія".

Про це повідомляє "0332".

Як повідомляється, юна дипломатка стала головою організації "Позитивна взаємодія", яку вона створила зі своїми братами Павлом і Борисом. 9 листопада 2018 їй вдалося зібрати представників бізнесу, органів державної влади, громадських і релігійних діячів за одним круглим столом і добитися фінансування створення спортивних залів.

Юна "дипломатка" робить свій внесок у фонд. Вона віддала власну колекцію листів від знаменитостей, монархів і президентів для того, щоб допомогти Козулі Саші, який потребує пересадки нирки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У своєму відео вона звернулася до президента Порошенко.

"Ви, Петре Олексійовичу, … можете зробити великий і вагомий внесок в нашу справу, без зайвих клопотів і навантажень"– говорить Марійка, і закликає: "Все просто, пане Президенте, внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду "Позитивна взаємодія". І тоді, люди послідують Вашому гарному прикладу і, також, внесуть кошти для допомоги дітям!"

Раніше повідомлялося, що колишня українська співачка, а віднедавна член партії "Батьківщини" Анастасія Приходько переконана, що ведуча "Рандеву" Яніна Сколова спеціально принижувала в ефірі Юлію Тимошенко, щоб спровокувати її (Приходько).

Про це колись популярна співачка написала на своїй сторінці в Facebook.

Приходько зазначила, що не вперше бере участь у зйомках цієї програми.

"Звичайно, я розуміла, що цей канал належить Порошенку, а я перебуваю в команді Юлії Тимошенко. Але тим не менше, була впевненою, що ефір буде побудований на взаємній пошані і повазі до моїх політичних партнерів"

Нагадаємо, 5 сильних особистостей, показали світові, що для тих, хто вірить в себе, не існує перешкод.

Раніше Знай.ua повідомляв, міністр Франции з питань рівності між чоловіками і жінками пожертвувала свої волосся для благодійної організації.

Також Знай.ua писав, Володимир Кличко продасть свою картину на благодійному аукціоні.