Путінським бойовикам так званих "ДНР" і "ЛНР" прилітає не тільки від українських захисників, але і від "руського міра", причому прямо в Росії.

Так, в мережі з'явилося відео, на якому можна спостерігати за тим, як невідомий б'є двох бойовиків. Дане відео у соцмережі Facebook опублікував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

#новини_запоребрика

#новини_запоребрика В Калуге неизвестный мужчина с деревянной дубиной напал на двух мужчин, при этом одного и второго он ударил по голове, пострадавшими оказались "ополченцы", приехавшие в отпуск с Донбасса. Один из pоpо4ленцев сейчас находится в коме в больнице, ему предстоит трепанация черепа.

Geplaatst door Штирлиц - инфо / shtirlitz.info op Donderdag 15 november 2018

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

За словами офіцера, випадок стався в місті Калуга.

"В Калузі невідомий чоловік з дерев'яною палицею напав на двох чоловіків, при цьому одного і другого він вдарив по голові, потерпілими виявилися "ополченці", які приїхали у відпустку з Донбасу. Один з бойовиків зараз перебуває в комі в лікарні, йому належить трепанація черепа", – повідомив "Штірліц".

Варто нагадати, що учасникам незаконних "виборів" у підконтрольних бойовикам районах Донецької області зарахували на рахунок мобільного оператора угруповання "ДНР" цілих 50 рублів. Про це повідомила мешканка Старобешівського району під ім'ям Анна. Зокрема, вона розповіла, що російські куратори для кращої картиники на "виборчі дільниці" зганяли людей, поповнюючи їх мобільні рахунки на 50 рублів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Калузькій області Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом, який претендує на сюжет голлівудського трилера. У повідомленні говориться, що жертва пограбування скрутила злочинця і перетворила його на три дні на свого секс-раба. Тепер і ґвалтівниці, і грабіжнику загрожує в'язниця. Навіть досвідчені міліціонери дивуються з приводу того, що сталося.

"Не знаю, що буде далі, – сміючись, говорить один зі співробітників місцевого відділення. – Але сісти можуть обидва. Він – за розбій, вона – за зґвалтування і побої".

Нагадаємо, російська вчителька кулаками вирішила "виправити учня".

Як повідомляв Знай.uа прив'язали, облили спиртом і підпалили: малолітні звірі жорстоко поглумилися над подругою, дівчинка ледь жива.

Знай.uа писав, депутата Мустафу Найєма побили в Києві, він домагається компенсації в кілька мільйонів.