Трагічний випадок стався з жителькою американського штату Мічиган Алісон Гібсон. Алісон, як завжди, вирішила прийняти вдома ванну. Однак по завершенні процедури 54-річна жінка несподівано зрозуміла, що не може дотягнутися до поручнів, за які вона зазвичай хапалася, щоб піднятися.

Так вийшло, що Гібсон виявилася до них спиною і ніяк не могла розвернутися. А найстрашніше, що поблизу не було ні телефону, ні кого-небудь поруч, так що самотня жінка не могла викликати допомогу.

Як повідомляє Inside Edition, Алісон пролежала у ванні цілих п'ять днів. І невідомо, чим закінчилася б справа, якби не пильний листоноша.

"Коли мені ставало холодно, я включала гарячу воду. Коли хотілося пити — пила холодну", — розповідає американка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, на щастя, місцевий листоноша звернув увагу на те, що Гібсон не забирає свою пошту. І на всяк випадок розповів про це її сусідам.

Коли сусіди почали обходити будинок і кликати Алісон у відповідь вона закричала, кличучи на допомогу. Сусіди одразу ж викликали поліцію. Правоохоронці проникли в будинок через вікно.

За п'ять днів від вогкості у ванній встигла розростися цвіль, фарба на стінах покрилася пухирями, підлога і стеля були мокрими. Жінку відвезли в лікарню.

Алісон чотири дні провела у лікарні, де її ретельно обстежили лікарі, на всякий випадок. Медики кажуть, що подія не мала негативного впливу на стан її здоров'я.

Найближчим часом вона збирається поміняти ванну на іншу — зі спеціальними дверцятами для входу.

Нагадаємо, курйозний випадок стався в Единбурзі (Шотландія), чоловік, італієць за національністю, не витримав постійних скандалів з тещею і придумав хитромудрий план, як їх уникнути.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Кубі в місті Пінар-дель-Ріо завзятий рибалка Освальдо Лопес Ромеро, як завжди відправився накопати черв'яків для рибалки, проте цього разу замість наживки чоловікові попалося щось дивовижне.

Також "Знай.uа" писав, буквально нещодавно місцеві жителі Філіппінських островів заявили, що 17-річна дівчина вагітна від риби. Однак насправді дівчина страждає від кісти яєчника.