Суд Ужгорода обрав запобіжний захід підозрюваному, який наїхав на прикордонника в Закарпатській області – майора Вадима Березинського. Травми виявилися несумісні з життям, він помер у лікарні, не прийшовши до тями, йдеться в повідомленні "112 Україна".

Підозрюваному обрано запобіжний перетину у вигляді двомісячного утримання під вартою без можливості внесення застави.

Прикордонник
Прикордонник

Підозрюваний визнав свою провину в ході засідання. У своєму заяву він розкаявся у злочині, пояснюючи свій вчинок тим, що коли прикордонники застосували зброю, він зробив наїзд на майора Вадима Березенського випадковим чином. Захист підозрюваного просить взяти до уваги те, що злочинець з'явився з повинною.

Повідомляється, що трагедія сталася 15 листопада біля прикордонної смуги в селі Ділове Рахівського району. Контрабандисти скоїли наїзд на прикордонника на машині Audi A6. Прикордонник був раптово доставлений в реанімацію, йому зробили операцію. Його стан був важким, він перебував у комі.

Нагадаємо, Схопили на кордоні: білорус намагався вивезти з України дорогоцінні святині

Громадянин Білорусі намагався вивести антикварні книги з України. Про це йдеться в заяві госудерственой прикордонної служби України.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як випливає із заяви, зловмисник був затриманий прикордонниками відділу "Овруч" Житомирського загону на кордоні з Білоруссю.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Росіянин намагався прорватися в Україну з трупом дружини

У вівторок, 23 жовтня, на території пропускного пункту "Гоптівка" стався жахливий інцидент. Росіянин, перетинаючи кордон, намагався провезти в Україну труп жінки, видаючи її бездиханне тіло за живе. Що найцікавіше, російські прикордонники не мали нічого проти.

Також "Знай.ua" писав про те, що Бездиханне дитяче тіло: день народження жінки перетворилося на криваву трагедію

У понеділок ввечері, 22 жовтня, в Авдіївці Донецької області святкування дня народження мами обернулося смертю її двомісячної дитини.

Про це повідомляє обласна прокуратура.