Тепер, українцям, для того щоб дізнатися, як йдуть справи з заслуженою субсидією, не потрібно йти або телефонувати до управління соціального захисту населення. У мережі з'явилася корисна функція, за допомогою якої можна дізнатися розмір соціальної допомоги в режимі онлайн.

Вся інформація доступна за адресою - subsidii.ioc.gov.ua. Про це пишуть українські ЗМІ.

Так, Мінсоцполітики України надало громадянам доступ до Єдиного державного реєстру одержувачів житлових субсидій. За адресою subsidii.ioc.gov.ua українці можуть ввести свою поштову адресу і дізнатися чи надали їм субсидію та який її розмір за опалювальний і неопалювальний сезон.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

На сайті також повідомляється, що Єдиний державний реєстр одержувачів житлових субсидій створено Урядом в Україні вперше в історії української незалежності. Він дозволяє ефективно контролювати кожну гривню, виділену з державного бюджету на допомогу населенню в оплаті комунальних послуг, підвищити адресність допомоги та підвищити ефективність програми житлових субсидій.

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Варто нагадати, що в Нацбанку чекають значного уповільнення зростання зарплат. Не дивно, адже згідно з прогнозом регулятора в 2019 році номінальна зарплата повинна зрости всього на 16%, а в 2020 на 10%. Однак, згідно інфляційного звіту НБУ, в реальному вираженні заробітна плата в Україні має зрости лише на 7% і 5% відповідно. Про це йдеться в інфляційному звіті за жовтень, поширеному Національним банком України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, що потрібно зробити із засобами, які їм надсилають родичі-гастарбайтери. У Мінсоцполітики вважають, що ці гроші також мають вважатися доходами фізосіб, а ті, хто їх отримує, повинен декларувати.

Про це заявив міністр соціальної політики України Андрій Рева, коментуючи умови оформлення субсидій на оплату послуг ЖКГ і необхідність верифікації доходів фізичних осіб

Нагадаємо, монетизація субсидій офіційно почалася: як отримати свої готівкові.

Як повідомляв Знай.uа таких вже півкраїни: яку жорстоку правду Мінсоцполітики приховує від українців.

Знай.uа писав, родичів заробітчан шантажують субсидіями: що буде з перерахованими коштами?

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще