Наступного тижня в українську столицю повернеться скандальний утікач, колишній в. о. голови Державної фіскальної служби (ГФС) Мирослав Продан.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Мирослава Продана на його офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

Мирослав Продан
Мирослав Продан

"Наступного тижня повертаюся в Київ після завершення лікування. Лікарі вважають, що мій стан дозволить залишити медичну установу. Сьогодні адвокати надали представникам САП інформацію з цього приводу", - написав Продан.

Продан зазначив, що "у той же день" готовий прийти в Спеціальну антикорупційну прокуратуру (САП). Продан заявив, що звинувачення його "не лякають" і ховатися він не має наміру.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Я такого подарунка людям, які мене замовили, не зроблю. Я повертаюся", - написав він.

Варто нагадати, що близько п'яти мільйонів українських сімей отримують субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. І якщо будь-якого іншого соціального міністра подібна новина як мінімум пригнічувала б, то не українських чиновників, які вперто переконують, що все буде добре, а самі накручують тарифи, збільшують податки і карають за борги. Втім, більшість експертів переконано, що для оптимізму особливо не залишилося приводів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко схвалив ратифікацію меморандуму про взаєморозуміння та кредитну угоду щодо отримання Україною макрофінансової допомоги від Європейського Союзу в розмірі 1 мільярд євро.

Нагадаємо, або холод, або голод - третього не дано: МВФ вимагає підвищення тарифів на опалення.

Як повідомляв Знай.uа це неминуче: Путін з Сінгапуру оголосив про новий "удар".

Знай.uа писав, вступ в НАТО і ЄС: скільки українців "за".