На тлі швидко зростаючих цін прості українці все більше потребують невеликих позик від банків на щоденні потреби. Тому сьогодні на українському фінансовому ринку стають все популярними компанії швидкого кредитування. Ця порівняно нова технологія фінансових взаємин між позичальником і кредитором випереджає відповідні послуги від банків і кредитних товариств. Основою для швидких кредитів є онлайн кредитування.

Про це пише "businessua.com".

немає грошей


Переваги мікрокредитування

В Україні є кілька компаній, які отримали народне визнання та довіру.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


- ці компанії використовують у своїй роботі інноваційні технологічні рішення і спираються на роботу маркетингових фахівців.

Дослідження споживчих настроїв показало, що українці віддають перевагу тим компаніям, в роботі яких поєднуються такі фактори:
- Доступність надаваних послуг
- Швидкі та прості процедури надання послуг

Сьогодні головною масою серед клієнтів таких установ є прості українці, яким необхідно отримати невелику суму, наприклад, до зарплати.

В середньому це суми у межах мінімальної зарплатні 3000 - 5000 гривень.

Як правило ці позики потрібно людям для вирішення споживчих потреб. У рідкісних випадках, грошові кошти займаються в екстрених ситуаціях, наприклад, поломка машини в дорозі, коли гроші потрібні на ремонт або купівлю запчастин.

гроші

Також, якщо терміново потрібні кошти на лікування або навчання. Особливо підвищення споживчого попиту зростає перед великими святами чи відпустками - Новий рік, травненві свята тощо. А також у кінці літа, коли потрібно зібрати дітей до школи.

Одна з основних переваг онлайн кредитів - висока швидкість надання грошових коштів позичальнику, зазвичай, процедура оформлення займає 10 - 15 хвилин.

При цьому, укласти договір кредитування можна не виходячи з дому, просто в інтернеті.

Втім, є й інший бік медалі. Останнім часом почастішали випадки, коли на ваше ім'я беруть кредит і ви дізнаєтесь про це, коли у вас вже вимагають повернути кошти. Зловмисники крадуть персональні дані українців і з їх допомогою оформляють кредити в інтернеті. Жертва може навіть не здогадуватися, що хтось оформляє позики на її ім'я – якщо раніше для цього потрібно було хоча б паспорт, тепер вистачає просто інформації.

Нагадаємо, українцям пояснили плюси та мінуси кредитів на житло у порівнянні з орендою.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з прийняттям дербюджету, українцям підвищать соцстандарти. На скільки зростуть пенсії та зарплати?

Також Знай.ua писав, що громадянам порадили зазирнути в гаманці, в Україні почастішали випадки підроблення готівки.

Дивіться: Що таке електронний підпис та для чого він потрібен українцям