Російські окупаційні війська 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Крім того, бойовики двічі використовували озброєння, яке заборонено Мінськими угодами.

Про це повідомляє штаб ООС на сторінці в Facebook.

Ворожі війська здійснювали обстріл українських позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Золоте, Троїцьке, Піски, Верхньоторецкое, Мар'їнка та Березове.

Також бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також з мінометів калібру 82 мм і зенітної установки ЗУ-23-2 ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу хутора Вильный. Опорні пункти наших військ поблизу Троїцького противник піддав вогневому впливу протитанкових керованих ракет і 120 мм мінометів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В результаті обстрілу двоє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. Втрат серед особового складу немає.

Нагадаємо, український "Штірліц" показав, як наші герої знищили "гніздо Путіна": епічні кадри прямо з гарячої точки. Ворог не встигає схаменутися, наші хлопці вирахували кожну засідку.

Як повідомляв Знай. ua, "ДНР", Сирія і "Вагнер": історія колишнього охоронця Захарченко розставила всі крапки над "і". "З одного боку, це дуже хороший заробіток, навіть якщо ніяких бойових завдань немає, 150 тисяч рублів на руки ти отримуєш".

Знай. ua писав, що Путін приїхав в Україну: Порошенко вже відреагував. Президент України Петро Порошенко зазначив, що від подібних візитів Путіна Крим не стане російським.